proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul instrument de masurare a vitezei aerului si IAQ testo 440


2018. februarie 14.

Investiti in versatilitate si beneficiati de confort maxim in utilizare

Testo isi extinde gama de echipamente cu noul instrument pentru masurarea vitezei aerului si calitatii aerului ambiental testo 440. Aceasta inovatie combina un instrument compact portabil pentru masurarea vitezei aerului si calitatii aerului ambiental cu operarea intuitiva, afisarea valorilor precise de masura, o gama larga de sonde si comoditatea unei operari wireless.

Meniuri de masurare intuitive
Meniurile sunt clar structurate pentru masurarea debitului volumic in conducte/la grile, cu factor K, gradului de turbulenta, necesarului de racire/incalzire, indicarea riscului de aparitie a mucegaiului si inregistrarea pe termen lung.

Comoditate wireless
Toate sondele testo 440 sunt de asemenea disponibile si ca versiuni fara fir, prin Bluetooth. Acest lucru impiedica incurcarea cablurilor in geanta de transport.

Prezentare clara
Afisarea paralela a 3 valori masurate; configurarea parametrilor de masurare si centralizarea rezultatelor.

Rentabil
Economisiti bani atunci cand utilizati testo 440: instrumentul de masura nu trebuie etalonat, masoara toti parametrii de viteza a aerului si parametrii aerului ambiental si poate fi utilizat cu o gama larga de sonde.

Instrumentul de masura pentru orice aplicatie de climatizare
4 motive pentru care testo 440 va face munca si mai eficienta:

1. Intuitiv: meniuri bine structurate, prezentare clara
Meniurile pentru masurarea debitului volumic, cu factor K si gradului de turbulente in conformitate cu EN ISO 7730/ASHRAE 55, necesarul de incalzire/racire, detectarea zonelor cu risc de aparitie a mucegaiului si masurarile pe termen lung sunt programate in instrument si garanteaza automat rezultate fiabile de masurare. Masurarile pot fi configurate cu usurinta prin afisajul mare, astfel valorile/rezultatele pot fi vizualizate rapid.

2. Wireless: gama larga de sonde Bluetooth
Fara cabluri - fara probleme!
Sondele Bluetooth pentru testo 440 sunt disponibile pentru toate aplicatiile. Ele transfera valorile catre instrumentul de masura, fara fir. Acest lucru garanteaza o mai mare eficienta si evitarea incurcarii cablurilor in geanta de transport.

3. Economiseste spatiu: 1 maner pentru toate sondele
Manerele cu Bluetooth sau cu cablu fix ale testo 440 poat fi combinate cu toate capetele de sonde din gama testo 440. Astfel, e nevoie de mai putine echipamente si de doar cateva secunde pentru a trece de la masurarea nivelului de confort la determinarea debitului volumic in tubulaturi.

4. Economic: o investitie de care veti beneficia mult timp
Instrumentul pentru masurarea vitezei aerului & IAQ testo 440 este o investitie intr-o tehnologie inteligenta si robusta, care va fi cu siguranta benefica:
  • potrivit pentru toate aplicatiile de climatizare - nu e nevoie de alte instrumente de masura
  • sondele pot fi extinse flexibil - costuri mai mici pentru accesorii/sonde
  • instrumentele testo 440 si testo 440 dP nu trebuie sa fie calibrate ceea ce asigura o disponibilitate permanenta a acestora.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre instrumentul de masurare a vitezei aerului si IAQ testo 440, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Testo Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-400495 Cluj, Cluj Napoca, Calea Turzii
Telefon: +40 26 420 2170
Fax: +40 26 420 2171
E-mail:
Web: www.testo.ro
Departament vanzari
  +40 72 053 3171
   
   
   
Infiintata in anul 1957 in sud-vestul Germaniei, Testo AG a reusit sa se extinda la nivel mondial in tari precum Franta, Rusia, SUA, Brazilia, Argentina, India, China, Japonia sau Australia, insumand astazi filiale in 30 de tarii si agentii de distributie in alte 43 si situandu-se astfel printre primii producatori mondiali de aparate de masura.
Linia de productie cuprinde o gama variata de detectoare si analizoare pentru gazesi emisii, instrumente portabile si stationare de masura si monitorizare pentru temperatura, umiditate, viteza aerului, sunet, presiune, pH, lumina, instrumente multifunctionale, analizoare pentru sisteme HVAC sau camere de termoviziune.
Denumiri marca: Testo
Stire
Masurari in laboratoare si camere curate cu testo 440
2018.03.20    
Masurarea calitatii aerului ambiental si a nivelului de confort cu instrumentul de masurare testo 440
2018.03.06    
Masurarea vitezei aerului in tubulaturi si la anemostate, cu instrumentul de masurare testo 440
2018.02.21    
Cuvinte cheie:  nou  instrument  instrumente  masurare  masurarea  viteza  vitezei  aer  aerului  iaq  testo  440  versatilitate  usurinta  testo