proidea.ro catalog online de informatii produse

TECEdrainprofile - profilul de dus de la TECE - elegant, practic, incastrat


2019. februarie 07.

Disponibil in doua tipuri atractive de finisaj, otel inoxidabil lucios si periatTECEdrainprofile seteaza accente estetice si este foarte practic. Profilul de dus din otel inoxidabil se incadreaza perfect in zona de dus, fara fragmente de finisaj la capete si poate fi folosit exact unde este nevoie. Disponibil in doua tipuri atractive de finisaj, otel inoxidabil lucios si periat.
Profilul din otel inoxidabil se poate ajusta in lungime atunci cand este necesar, pana la 60 cm, fiind incadrat perfect in dimensiunile zonei de dus. Simetria placilor ceramice nu va fi afectata, pastrand astfel un aspect elegant in designul spatiului de dus.Profilul de dus poate fi ajustat atat vertical, cat si orizontal, la montajul placilor ceramice, chiar daca sifonul a fost fixat in sapa.Pentru renovari, sifoanele standard sunt deseori imposibil de utilizat, din cauza inaltimii reduse a spatiului disponibil in sapa. TECEdrainprofile ofera solutia in astfel de situatii, eleminand barierele estetice si de montaj, cu ajutorul unui sifon extraplat, cu o inaltime totala de doar 65 mm si evacuare DN40.Acolo unde inaltimea de montaj o permite, exista disponibil si un sifon standard, cu o inaltime totala de montaj de 95 mm si evacuare DN50.
Siguranta hidroizolatiei este asigurata de o membrana flexibila Seal System, care, prin sistemul de prindere "simply click", se atasaza de sifon si se integreaza perfect etans in suprafata hidroizolatiei.Profilul de dus din otel inoxidabil TECEdrainprofile are pante integrate pentru a ghida apa spre centrul profilului, acolo unde este preluata de sifonul de scurgere.
Igiena nu este o problema! Profilul se curata prin simpla stergere a suprafetei din inox, iar accesul la sifon este la fel de facil. Prin functia "push", capacul sifonului poate fi ridicat printr-o simpla apasare si indepartat fara ajutorul altor accesorii. Garda hidraulica poate fi demontata rapid, avand astfel acces la conducta de scurgere, daca este necesar.
Eleganta in design si usurinta la montaj - TECEdrainprofile este astfel o solutie perfecta.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre rigola de dus TECEdrainprofile, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Tece GmbH Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077040 Ilfov, com. Chiajna, Soseaua de Centura nr.13a
Telefon: +40 21 316 4708
Fax: +40 21 316 4710
E-mail:
Web: www.tece.ro
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Doru Galatean
comercial (CJ,AB,MS,HR,BN,SJ,MM,SM) +40 75 222 9844
Cristian Palamaru
comercial (TM,CS,MH,GJ,HD,AR,BH) +40 75 602 1545
Adrian Strugari
comercial (IS,VS,GL,VN,BC,NT,SV,BT) +40 75 602 1544
Cristian Coroama
comercial (CT,TL,CL,IL,BR,PH,BZ) +40 78 677 2598
Constantin Calfa
comercial (BV,CV,SB,VL,AG,OT,DJ) +40 78 677 2488
Dan Baban
comercial (B,IF,DB) +40 76 337 7870
Valentin Stanca
comercial (B,IF,TR,GR) +40 74 302 1423
TECE GmbH este o companie germana cu o dinamica de dezvoltare extraodinara care in numai 25 de ani de la infiintare a devenit unul dintre cele mai puternice si renumite branduri in Germania si in Europa. Demn de remarcat deasemenea este faptul ca in numai 25 de ani de la infiintare TECE GmbH a devenit unul dintre liderii mondiali in productia de rigole de dus (TECEdrainline), unul dintre liderii mondiali in productia de fitinguri pentru instalatii sanitare si de incalzire PUSH-FIT din PPSU (TECElogo) si respectiv unul dintre liderii europeni pe segmentul rezervoarelor incastrate (TECEflushing). In plus TECE GmbH s-a impus si prin sistemele de tevi si fitinguri respectiv sistemul profesional de incalzire in pardoseala.
Compania TECE GmbH are sediul central la Emsdetten / Germania si a inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de 200 mil euro. Compania dispune la nivel mondial de 1500 de angajati proprii si este prezenta la nivel european si mondial cu 22 de filiale proprii si foarte multi parteneri.
In Romania compania TECE GmbH si-a inceput activitatea in 2008 cu filiala proprie iar in prezent dispune de organizatie proprie cu 11 angajati si cu un stoc de marfa consistent. Incepand cu anul 2014 firma TECE GmbH a devenit cu adevarat extrem de activa in Romania reusind sa stabileasca parteneriate cu firme de distributie de prim rang.
Denumiri marca: TECE
Alte stiri in categoria de produse Sifon, rigola, trapa in pardoseala
Alte stiri in categoria de produse Sistem de tuburi, fiting, rigola
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  tece  gmbh  romania  srl  tecedrainprofile  rigola  dus  ingropata  pardosela  flexibila  inox  mat  lucios