Storuri si jaluzele exterioare din aluminiu Warema

Storurile Warema combina protectia solara perfecta de la exterior cu designul modern

Pentru eficienta energetica a unei cladiri, pe langa o tamplarie cu buna izolare termica este importanta si umbrirea zonelor puternic insorite, pentru diminuarea necesarului de climatizare. Pentru a veni in intampinarea nevoilor partenerilor nostri si a beneficiarilor finali, oferta Alukonigstahl s-a imbogatit de curand cu storuri si jaluzele exterioare din aluminiu.
Storurile Warema combina protectia solara perfecta de la exterior cu designul modern. Constructiv, ele sunt asemanatoare cu jaluzelele, numai ca sunt mult mai robuste. Storurile Warema nu ruginesc si rezista chiar la intemperii extreme. Cu lamelele lor late, care pot fi reglate de la interior in aproape orice unghi dorit, ele asigura la orice ora din zi, luminozitatea adecvata a incaperii. Storurile protejeaza impotriva privirilor indiscrete din exterior, insa nu stanjenesc aproape de loc privirea in afara. Prin paleta larga de culori a lamelelor si a sinelor de ghidare, storurile Warema constituie, in acelasi timp, elemente stilistice pentru accentuarea fatadelor. Dupa dorinta fiecarui beneficiar, storurile se adapteaza fatadei sau marcheaza accente optice.
Prin oferta Warem pentru parasolare de exterior, Warema s-a adaptat tuturor acestor cerinte. Protectia solara opreste 60-80% din razele solare, inainte ca acestea sa ajunga la geam. In plus, intre fereastra si protectia solara exista un spatiu, prin care poate circula aerul, impiedicand astfel acumularea caldurii.
Diferitele forme de lamele si sine de ghidare ofera solutii individuale pentru aproape orice arhitectura de fatada si orice fel de solicitare. Diversitatea de materiale si forme, numeroasele culori si design-uri, permit modelarea pentru orice gust. Iar pe calitatea buna se poate pune baza an de an, in ciuda vantului si intemperiilor.
Storul cu doua parti rotative conceput pentru exterior, dar poate fi folosit si la fatade duble sau ferestre casetate. Se preteaza indeosebi pentru locurile de munca cu monitoare si pentru incaperi in care lumina zilei se doreste in profunzimea incaperii, dar fara refelexii.
Jaluzelele cu latimea lamelei de 50 mm si cablu de ghidare sunt recomandate indeosebi pentru cladiri cu ferestre de dimensiuni mici. Ca insusiri avantajoase, sunt considerate aici inaltimile reduse ale pachetelor adunate, precum si numeroasele moduri de actionare diferite.
Storurile cu lamele plate cu ghidaj prin cablu se duc prin designul lor filigranat precum si prin inaltimea redusa a pachetului. Pe acestea le putem executa cu lamele de 60 mm, 80 mm si 100 mm latime.
Storurile cu lamele curbate sunt cele mai uzuale storuri exterioare. Ele imbina utilitatea ridicata cu tehnica robusta. Acestea sunt folosite deseori si ca elemente de modelare a fatadei.
Prin forma speciala a lamelelor Z, storurile obturare a luminii se preteaza indeosebi pentru obturarea luminii in incaperi. Prin geometria lamelelor, se realizeaza o imbinare foarte buna a acestora, iar chederul din material plastic rezistent la UV din muchia frontala a lamelei inchide si cea mai fina fanta de lumina. Toate celelalte functii obisnuite ale storurilor se pastreaza si la storurile de obturare a luminii.
Pentru storurile Warema sunt disponibile 25 de culori ale lamelelor, printre care 19 nuante RAL. Lamelele si sinele de ghidare pot fi combinate individual, iar ca varianta extra, intregul ansamblu poate fi realizat in alb. Toate piesele din aluminiu, in afara lamelelor, pot fi oferite in aproape toate tonurile de culoare ale esantioanelor RAL. Astfel, se pot obtine accente cromatice cat si o adaptare coloristica fata de fatada.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre storuri si jaluzele exterioare Warema, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALUKÖNIGSTAHL Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Storuri si jaluzele exterioare Warema
 
Storuri si jaluzele exterioare Warema

Storurile Warema combina protectia solara perfecta de la exterior cu designul modern. Constructiv, ele sunt asemanatoare cu jaluzelele, numai ca sunt mult mai robuste. Storurile Warema nu ruginesc si rezista chiar la intemperii extreme. Cu lamelele lor late, care pot fi reglate de la interior in aproape orice unghi dorit, ele asigura la orice ora din zi, luminozitatea adecvata a incaperii. Storurile protejeaza impotriva privirilor indiscrete din exterior, insa nu stanjenesc aproape de loc privirea in afara. Prin paleta larga de culori a lamelelor si a sinelor de ghidare, storurile Warema constituie, in acelasi timp, elemente stilistice pentru accentuarea fatadelor. Dupa dorinta, storurile se adapteaza fatadei sau marcheaza accente optice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...