proidea.ro catalog online de informatii produse

Noile modele RX 70 de la STILL redefinesc randamentul performantei


2013. martie 19.

STILL prezinta doua modele noi de motostivuitoare cu capacitatea de incarcare intre 4 si 8 tone

STILL, furnizorul mondial principal de solutii intralogistice personalizate, si-a extins acum familia de motostivuitoare RX 70. Prin lansarea versiunilor RX 70-60/80 si RX 70-40/50 compania prezinta urmatoarele modele ale popularei serii R 70. Filosofia noilor motostivuitoare cu capacitate de incarcare de la 4 pana la 8 tone este combinarea puterii, preciziei, ergonomiei si sigurantei cu un design compact pentru obtinerea unui randament imbunatatit al manevrarii marfurilor.

Noile grupuri electrogene STILL, prin combinatia lor unica de motoare industriale puternice si tehnologie diesel-electrica de antrenare, permit viteze de lucru foarte ridicate cu un consum de combustibil foarte scazut. Controlul precis si sensibil al transmisiei si al sistemul hidraulic, in combinatie cu cinci programe ajustabile de antrenare, ofera eficienta in folosirea puterii disponibile. In fiecare din programele unitatii se pot indica individual viteza maxima, accelerarea si decelerarea. Acest fapt "lipeste" motostivuitorul de piciorul stivuitoristului. El poate manevra motostivuitorul doar din pedala de acceleratie, frana de serviciu nefiind necesara aproape deloc. Cand soferul ia piciorul de pe pedala de acceleratie motostivuitorul franeaza electric regenerativ, fara frecare. Oprirea automata previne de asemenea deplasarea accidentala a motostivuitorului pe suprafetele denivelate sau la oprirea in pante. Ca in cazul tuturor motostivuitoarelor electrice si cu motor cu ardere interna produse de STILL, caracteristicile de manevrare ale stivuitoarelor mari sunt uniformitatea, senzitivitatea si precizia. Asta permite stivuitoristilor sa lucreze precis si eficient.

Noile motostivuitoare conving prin designul ergonomic si functional. Niciodata nu a existat atat de multa putere intr-un spatiu atat de mic, mai ales in cazul modelelor de 6-8 tone. Latimea mica a motostivuitorului, de doar 1,6 m (RX 70-60) permite mutarea marfurilor grele in culoare mai inguste de 5 m. Asta face ca acest motostivuitor sa fie unul din cele mai agile din clasa lui. Cu ajutorul lui spatiul disponibil de depozitare poate fi folosit cu eficienta. Motostivuitoarele nu sunt bune doar datorita aspectului lor exterior, ci si datorita faptului ca interiorul lor are foarte multe de oferit. De exemplu, cabina modelului RX 70-60/80 este asezata spre stanga. Astfel se mareste aria de vizibilitate pe directia catargului si in lateralele acestuia. Cilindrii scurti, vizibilitatea extinsa in partea superioara a structurii de protectie si conturul exterior al sasiului ofera o vizibilitate excelenta in toate directiile. In domeniile mai dificile, precum industria hartiei, a bauturilor sau a lemnului, sau pur si simplu atunci cand e vorba de a incarca si descarca camioane, vizibilitatea buna este o premisa obligatorie pentru o functionare rapida si sigura. Vizibilitatea buna mareste siguranta la locul de munca si disponibilitatea prin reducerea riscului de ranire sau deteriorare.

Totusi, toata aceasta functionalitate nu exclude stivuitoristul. Conceptul locului de munca in cazul motostivuitoarele STILL ofera mult spatiu individualitatii. O arie larga de optiuni si dotari pentru cabina, ca de exemplu designul optim si dispunerea comenzilor, precum si cabina spatioasa, antifonata si cu amortizoare, asigura conditii de munca foarte confortabile si complet neobositoare pe toata durata lucrului. Dar aceasta nu este totul – cu valori ale acceleratiei de doar 0,31 m/s2 (RX 70-60/80) si respectiv 0,47 m/s2 (RX 70-40/50), noile modele RX 70 se dovedesc optime in ceea ce priveste reducerea vibratiilor catre corpul uman, evitand prin aceasta posibilele boli profesionale.
Responsabilitatea ecologica este un alt aspect al randamentului optim pentru cifra de afaceri. Noile modele RX 70 permit mediului inconjurator sa respire. Noile motostivuitoare nu doar ca respecta valorile limita ale noxelor din gazele de evacuare, in conformitate cu Directiva 97/68/EG, paragraful 3b, ci sunt chiar mult sub acele limite. In cazul lui RX 70-60/80 un catalizator de oxidare, combinat cu un filtru de particule de funingine, reduce emisia de oxizi de azot cu aproximativ 50% fata de modelele anterioare. Emisia particulelor de funingine este redusa chiar cu pana la 97%. Asemenea valori sunt unice in cadrul industriei motostivuitoarelor. Datorita dezvoltarii noului motor diesel Deutz de 2,9 litri, RX 70-40/50 este singurul motostivuitor din clasa lui care atinge asemenea valori. Motorul folosit face ca aceste valori sa fie posibile chiar si fara folosirea unui filtru pentru particule de funingine. Doar catalizatorul de oxidare este suficient pentru a reduce emisiile sub limita inferioara a valorilor admise.

Pe langa valorile scazute ale emisiilor, noile modele de motostivuitoare si-au dovedit din plin eficienta in ceea ce priveste consumul de combustibil. Pe langa deja cunoscutul modul pentru eficienta Blue-Q si de sistemul diesel-electric proiectat cu tehnologie rotativa fara frecare, noile modele RX 70 mai au un beneficiu unic: tehnologia inteligenta de comanda. Dupa accelerare, motostivuitorul schimba electronic viteza si turatia motorului poate fi redusa cu un sfert, in timp ce viteza de deplasare ramane aceeasi. Aceasta tehnologie orientata spre viitor reduce consumul de combustibil si in combinatie cu pilotul automat optional asigura o deplasare relaxata si economica, mai ales pe distante lungi.

Utilizarea componentelor care nu necesita intretinere si a celor incapsulate, de exemplu componentele motorului electric fara frecare, tehnologia trifazica si frana hidrodinamica in ulei mareste perioada de mentenanta la 1.000 ore de operare sau 12 luni. Punctele de intretinere usor accesibile si un sistem integrat de diagnoza, care permite afisarea avertismentelor si erorilor de functionare chiar in interiorul motostivuitorului, fac ca descoperirea defectiunilor sa se faca rapid si ofera usurinta la depanare la costuri scazute de intretinere.

Performantele la manevrarea marfurilor se refera la mai mult decat doar la puterea motorului. Putere, precizie, ergonomie, design compact si siguranta...doar interactiunea optima a tuturor celor cinci aspecte asigura o performanta maxima. Noile motostivuitoare RX 70-40/50 si RX 70-60/80 combina in mod ideal performanta omului cu cea a masinii.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre motostivuitoarele RX 70, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Motostivuitoare Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, str. Ithaca, nr. 420, etaj 2
Telefon: +40 37 222 0934
Telefon: +40 37 222 0933
Telefon: +40 21 369 7112
E-mail:
Web: www.still.ro
Web: www.still.ro/9527.0.0.html
Mihaela Ianole
responsabil marketing +40 37 222 0933, +40 37 222 0934, +40 37 222 0956
Vanzari
   
   
   
   
STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 7000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
Denumiri marca: STILL
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  still  motostivuitoare  noi  modele  motostivuitor  nou  model  rx  70  rx70  60  40  50  performantei  doua  si  incarcare  prezinta  intre