Racitoare adiabate Met Mann Spania

Racitoarele adiabate folosesc tehnologia de racire a aerului prin evaporarea apei reci, umidificand aerul in acelasi timp

Racitoarele adiabate Met Mann Spania folosesc tehnologia de racire a aerului prin evaporarea apei reci, umidificand aerul in acelasi timp. Necesitatea de a controla temperatura si umiditatea aerului in spatii industriale, ferme, sere, depozite sau alte incaperi similare poate fi satisfacuta utilizand o tehnologie ecologica - care nu implica utilizarea agentilor frigorifici si consum mare de energie.
Echipamentele pot fi adaptate pentru amplasare in exterior (incusiv pe acoperis) sau interior, existand si variante de panouri incastrabile in tubulatura centralelor de tratare a aerului. Pentru eliminarea bacteriilor care se pot dezvolta in apa utilizata pentru racire, echipamentele pot fi prevazute cu lampa UV. Controlul acestor racitoare poate fi facut atat pe temperatura cat si pe umiditate.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre racitoare adiabate Met Mann Spania, cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Soldec Srl, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...