Sisteme de umbrire Frangisole METRA

Disponibile si cu panouri fotovoltaice in lamele

Stilul contemporan si evoluat pe care sistemul Frangisole METRA il poate oferi este extraordinar. Noua serie Frangisole este mai mult decat un simplu instrument de protectie contra soarelui: poate fi utilizata pentru cladiri publice sau pentru case private si pune in valoare din punct de vedere estetic orice forma de arhitectura. Orice tip de locuinta devine placuta si usor de locuit atunci cand se poate alege intre lumina, penumbra si intuneric, la orice ora din zi, intr-un mod foarte simplu.
Simpla introducere de panouri fotovoltaice in lamele produce energie curata, cu un impact scazut asupra mediului. Frangisole-urile pot dispune de aceleasi finisaje ca toate sistemele METRA si pot fi automatizate printr-un sistem de gestionare domotic.

Caracteristici:

Solutia METRA este caracterizata de un singur principiu de constructie care da nastere unui numar de 13 tipuri, ce cuprind toate posibilitatile de construire: o lamela din aluminiu extrudat, doua pivoturi din otel inoxidabil care se introduc in locasul central al lamelei si raman blocate de catre dopurile laterale care sunt si acestea din aluminiu, pentru a dispune de toate finisajele posibile existente.
orientarea lamelelor brisesoleil Radiatiile solare cad asupra pamantului in principal in doua moduri diferite, in emisfera nordica se rasfrang asupra fatadelor sudice, estice sau vestice ale cladirilor, in timp ce in emisfera sudica se rasfrang direct pe fatadele nordice, estice sau vestice. Alegerea tipului de parasolare si prin urmare a tipului exact de orientare asigura eficienta totala a sistemului sporind eficienta protectiei solare.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemele de umbrire Frangisole METRA, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Leykom Import Export Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

 
Sisteme de umbrire METRA

Noua serie de sisteme de umbrire din aluminiu (parasolare) METRA garanteaza obtinerea unor conditii ideale in orice mediu. Lasa sa treaca exact cantitatea de lumina dorita, blocheaza radiatia solara nedorita si permite reglarea temperaturii in interiorul cladirii. Sistemele de umbrire METRA sunt constituite dintr-o lamela din aluminiu extrudat, doua suruburi din otel inoxidabil pozitionate in locasul central al lamelei, care raman blocate de capacele laterale (si acestea din aluminiu).

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...