proidea.ro catalog online de informatii produse

Siemens Cerberus DMS - software pentru protejarea cladirii


2018. martie 30.

O noua perspectiva asupra protectiei cladirii

De ce este nevoie de un produs software in plus fata de un sistem de detectie incendiu de calitate inalta?
  • pentru a sustine o mai rapida si precisa luare a deciziilor intr-o situatie de urgenta
  • pentru a-si indepli obiectivele cu mai putine resurse si training-uri mai simple pentru situatiile in care personalul se schimba frecvent
  • pentru a creste fiabilitatea site-ului.
Fie ca este nevoie de o aplicatie simpla pentru gestionarea sistemului de incendiu sau de o aplicatie avansata pentru un sit industrial complex, Cerberus DMS va sprijini in protejarea cladirii, intr-un mod mai inteligent, mai eficient si mai flexibil.
Managementul sigurantei beneficiarului la incendiu si managementul sistemelelor de securitate nu trebuie sa fie complicate
Cerberus DMS este o statie de management personalizabila care face ca protectia cladirii sa fie mai inteligenta, mai usoara si mai flexibila. Acesta ofera utilizatorului puterea de a raspunde evenimentelor care implica siguranta vietii si evenimentelor legate de securitate rapid si fiabil. Fluxurile de lucru integrate si armonizate garanteaza o privire de ansamblu rapida si concentrata in timpul evenimentelor si rezistenta la eroarea de functionare a sistemelor de siguranta si securitate conectate.

Bazat pe tehnologia de varf de la Siemens, Cerberus DMS se adreseaza nevoilor imediate ale sistemului beneficiarului si adaposteste, de asemenea, extinderi viitoare, prin integrarea disciplinelor multiple cum ar fi siguranta la foc si securitate cu controlul accesului, detectia la efractie si supravegherea video.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre software-ul pentru protejarea cladirii, Siemens Cerberus DMS, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei Siemens Srl - divizia Building Technologies, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-062204 sector 6, Bucuresti, str. Preciziei, nr. 24, Corp H5
Telefon: +40 21 629 6662
Fax: +40 21 629 6372
E-mail:
Web: www.siemens.ro
George Zapan
Head of Building Technologies  
   
   
   
Siemens este una dintre cele mai mari companii din Romania care detine solutii inovatoare complete pentru urmatoarele sectoare de activitate: Industrie, Energie si Solutii Medicale. Cu o activitate de peste 100 de ani in Romania, Siemens numara in prezent peste 1800 de angajati in Romania, 8 companii care reprezinta intreg portofoliul, cu activitate in vanzari si service, cercetare si dezvoltare software, fabrici, reusind ca printr-o politica coerenta de regionalizare sa acopere uniform intreaga tara. Divizia Building Technologies face parte din sectorul Industrie, fiind in acelasi timp furnizor de servicii, integrator de sisteme si producator care combina oferte din aria tehnologiei automatizarilor, serviciilor energetice pentru cladiri, protectie la incendii si securitate electronica.
Denumiri marca: Siemens, Acvatix, Synergyr
Cuvinte cheie:  siemens  building  tehnologies  cerberus  dms  software  protejare  cladire