proidea.ro catalog online de informatii produse

Sistem de scara exterioara Semmelrock Modulesca


2019. mai 06.

Sistem modular pentru o montare rapida a treptelor

Modulesca este un sistem de scara exterioara din polipropilena armata cu fibra de sticla. Sistemul modular este cea mai buna metoda pentru constructia simpla, rapida si eficienta a scarilor drepte si a scarilor spiralate.Sistem modular pentru o montare rapida a treptelor.
93,4 × 42,4 × 17 cm.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de scara modulara Semmelrock Modulesca, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Semmelrock Stein+Design Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-085100 Giurgiu, Bolintin Vale, str.Palanca nr.2E
Telefon: +40 37 278 2673
Telefon: +40 37 278 2674
Telefon: +40 37 278 2672
Fax: +40 37 279 2182
E-mail:
Web: www.semmelrock.ro
Alina Ene
  +40 37 215 6151
   
   
   
   
   
Pavajele, dalele, precum si palisadele produse de Semmelrock Stein+Design va ajuta sa imbinati aspectul estetic cu cel functional. De mai bine de 50 ani, Semmelrock isi propune prin produsele propri, crearea unui ambient in acord cu asteptarile clientilor sai. Concentranduse pe calitate si pe designul spectaculos al produselor. Ca unul dintre liderii pe piata pavajelor de calitate superioara, oferta cuprinde pavele si dale care isi pastreaza proprietatile si frumusetea chiar si dupa multi ani. Iar pentru aceasta, se investeste sustinut in cercetare si in dezvoltarea de noi produse.
Denumiri marca: La Linia®, Rettango®, Appia antica®, Terca®, Bradstone®, Pastella®, Picola®, Palio®, Nardo®, Classico®, Corona Brillant®, Castelletto®, Terra Toscana®
Alte stiri in categoria de produse Pavaj, bordura
Alte stiri in categoria de produse Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  semmelrock  modulesca  scara  modulara  scari  modulare  exterior  polipropilena  fibra  sticla