proidea.ro catalog online de informatii produse

Noua generatie de mecanisme Sedna – proiectate pentru a raspunde asteptarilor clientului


2018. iunie 27.

Mecanism de priza cu terminale fara suruburi

Echipa Schneider Electric stie cat este de important sa va faceti munca de zi cu zi mai usoara. Tocmai din acest motiv, a imbunatatit calitatea si functionalitatea mecanismelor din gama Sedna. Noua generatie de mecanisme Sedna este prevazuta cu gheare de inalta calitate, este robusta si are functii suplimentare, care fac mai eficient fiecare pas al instalarii: de la conectare, aliniere si insurubare, pana la fixare si testare. Instalarea nu a fost niciodata atat de usoara, rapida si comoda.

Noua generatie de mecanisme Sedna

Noul mecanism de priza cu terminale fara suruburi*
Stim ca electricienii apreciaza instalarile simple, rapide si sigure in montaj aparent. De aceea, aducem solutia de mecanisme de prize cu terminale fara suruburi, care fac cablarea mult mai simpla. Cablurile conectate sunt protejate in terminale.

Caracteristici imbunatatite pentru mecanismele pentru intrerupatoare simple si cu revenire
Noile mecanisme pentru intrerupatoare simple si cu revenire, permit conectarea mai usoara, alinierea pentru siguranta, insurubarea mai rapida si testarea mai comoda. De asemenea, este posibila adaugarea fara efort a unor noi functii.

* Disponibil din Q3 2018

Noua generatie de mecanisme Sedna

Noile mecanisme pentru prize cu terminale fara suruburi sunt dotate cu butoane de acces aflate la indemana. Cu o dimensiune generoasa, butoanele de eliberare reduc suprafata de presiune pe deget. Mecanica imbunatatita face ca eliberarea firelor cablate sa fie si mai usoara.

La o simpla privire, sunt evidente numeroasele imbunatatiri aduse mecanismelor Sedna pentru intrerupatoare simple si cu revenire, care au rolul sa va eficientizeze procesul de instalare.

Caracteristici principale:
  • Mecanica noilor butoane face eliberarea firelor cablate mai usoara ca niciodata
  • Adancimea de montare este de 24 mm, ceea ce ofera libertate instalarii
  • Schema de conexiuni este imprimata pe spatele mecanismului pentru intrerupatoare simple si cu revenire
  • Intrarile conice de cablu fac introducerea cablurilor terminale mult mai usoara. Chiar si firele mai groase pot fi cablate, datorita intrarilor mai largi
  • Puntele de control din partea frontala permit testarea si masurarea tuturor functiilor - fara sa fie necesara dezasamblarea intrerupatorului
  • Fantele pentru suruburi permit rotirea in ambele directii pentru a corecta pozitia, fiind adaptate pentru toate tipurile de suruburi
  • Functia de revenire a ghearei simplifica reglajul si demontarea
  • Marcajele clare de aliniere faciliteaza alinierea mecanismelor multiple
  • Mecanismul si rama de fixare sunt foarte robuste, datorita celor 4 puncte de fixare, puternice si fiabile.
Noua generatie de mecanisme Sedna

Fie ca este vorba de o instalare noua, fie de o renovare, acum pot fi adaugate module de iluminat, fara a fi nevoie sa se dezasambleze mecanismul.

Si in ceea ce priveste alinierea sau fixarea, veti vedea imediat diferenta in instalarile dumneavoastra zilnice.
Noile mecanisme Sedna beneficiaza de rame de fixare robuste, precum si de marcaje clare de aliniere, ceea ce duce la instalarea rapida si usoara a acestora.

Inainte de instalare, ghearele sunt complet acoperite in carcasa. Aceasta inseamna ca ghearele nu se pot agata in timpul instalarii, ceea ce scade riscul de accidentare. Multumita mecanismului imbunatatit, ghearele se extind usor, asigurand o aliniere perfecta cu doza de montaj in timpul instalarii. Ghearele asigura fixarea in doza de montaj.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre generatia de mecanisme de priza cu terminale fara suruburi Sedna, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schneider Electric Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4, Cladirea Green Court - A, et.2
Telefon: +40 21 203 0606
Fax: +40 21 232 1598
E-mail:
Web: www.se.com/ro
Centrul Suport Clienti
  +40 21 203 0606
   
   
   
Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, ofera solutii integrate de a face energia sigura, fiabila, eficienta si productiva pentru pietele de energie si infrastructura, industrie, centre de date si retele, cladiri industriale si locuinte. Firma se caracterizeaza print-un portofoliu integrat si echilibrat de activitati: Distributie electrica de tensiune medie si joasa; automatizari si control industrial; automatizarea si securitatea cladirilor; sisteme de instalatii si control pentru locuinte; monitorizarea si controlul energiei; servicii de alimentare pentru consumatorii vitali si sisteme de racire.
Denumiri marca: Schneider Electric
Alte stiri in categoria de produse Aparataj electric
Alte stiri in categoria de produse Aparataj electric, cablaj
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  mecanism  mecanisme  priza  prize  prizele  sedna  terminal  terminale  surub  suruburi  schneider  electric  schneiderelectric  shneider  schnider  electrice  shnaider