Noul robinet coltar combinat Schell Comfort cu filtru

Combinatia perfecta intre un ventil coltar cu filtru incorporat si un robinet de serviciu

Ultima inovatie a producatorului de armaturi Schell vine in intampinarea nevoilor numerosilor instalatori/utilizatori, lansand pe piata un ventil coltar combinat fara precedent. Noul ventil coltar combinat Schell este combinatia perfecta intre un ventil coltar cu filtru incorporat si un robinet de serviciu. Asemenea ventilului coltar combinat deja cunoscut, acest tip de ventil coltar combinat cu filtru incorporat poate fi folosit pentru racordarea simultana a unei baterii de lavoar sau spalator, respectiv a unei masini de spalat rufe sau vase.
De asemenea noua solutie se evidentieaza in privinta asigurarii igienei apei potabile, deoarece filtrul de impuritati integrat previne in mod eficient ca particulele de impuritati sa ajunga in bateria lavoarului/spalatorului. Pe langa faptul ca aceste impuritati contamineaza apa potabila, contribuie semnificativ la scurtarea duratei de viata a bateriei. Filtrul de impuritati este amplasat in manerul mic intre racordul robinetului bateriei si manerul mai mare a masinii de spalat rufe/vase.

Filtrul fabricat din plastic de calitate superioara, isi mentine forma si este durabil, oferind astfel numeroase avantaje fata de sitele fabricate din plasa de otel inoxidabil. Pentru a curata filtrul, in primul rand trebuie inchis ventilul. Cu ajutorul unei monezi sau surubelnite, filtrul se desurubeaza simplu din interiorul manerului, se clateste cu apa curgatoare si se insurubeaza la loc. Noul ventil coltar combinat cu filtru Schell este fabricat din alama cromata.

Indeplineste toate prevederile noii reglementari privind apa potabila si ale standardului referitor la zgomotul emis (nivel de zgomot I.). Armatura se poate utiliza pana la temperatura de 90°C, prin urmare poate fi racordat atat la reteaua de apa rece cat si la cea calda. Pentru a asigura protectia deplina a apei potabile, atat ventilele coltare ale lavoarelor cat si cele ale chiuvetelor trebuie sa fie dotate cu filtru.

Cilindrul de inchidere din alama mult testat cu 2 O-ringuri folosit la toate ventilele coltare cu filtru Schell este prezent si aici, garantand o functionare usoara chiar si dupa multi ani de utilizare. Manerele cu design ergonomic contribuie la usurinta utilizarii.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre robinetul coltar combinat Schell Comfort cu filtru, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Schell Gmbh & Co. KG Armaturentechnologie, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Robinete Schell combinate cu racord pentru aparate
 
Robinete Schell combinate cu racord pentru aparate

Robinet pentru racordare aparat Schell Comfort cu scaun inclinat, cu rozeta Comfort si cu camera de ungere, pentru economie de spatiu, filtru impuritati Schell, robinet Schell Comfort pentru chiuveta cu maner Comfort si cu camera de ungere in partea superioara, robinet coltar combinat (cu sau fara filtru) Schell Comfort cu rozeta Comfort si cu camera de ungere, robinet coltar Schell Comfort cu doua racorduri, robinet coltar Schell Comfort pentru racordarea aparatelor casnice. Robinet dublu servici Schell cu rozeta in forma de cruce, robinet dublu servici Schell Comfort cu rozeta Comfort si cu camera de ungere, robinet dublu servici Schell Comfort combinat, robinet de serviciu Schell cu maner rotativ 270°, robinet dublu servici Schell pentru cheie tubulara SW 6, cheie tubulara Schell, robinet dublu servici Schell Secur si robinet dublu servici Schell Secur cu scaun inclinat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
SCHELL prezinta solutii igienice, durabile si eficiente privind consumul de apa
SCHELL prezinta solutii igienice, durabile si eficiente privind consumul de apa
Tehnologia destinata grupurilor sanitare publice ofera o economisire a apei de pana la 60%
SCHELL prezinta solutii igienice, durabile si eficiente privind consumul de apa
Categorii
Armatura pentru conducte apa si alte conducte
Armatura pentru conducte apa si alte conducte
Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...