ROCKWOOL a lansat termosistemul revolutionar REDArt®, destinat izolarii fatadelor

Izolatia cu vata bazaltica, solutia reala pentru locuinte cu adevarat sigure

ROCKWOOL, lider mondial in industria izolatiilor din vata minerala bazaltica, acorda atentia cuvenita pietei constructiilor din Romania, lansand sistemul revolutionar REDArt®, destinat izolarii fatadelor. REDArt® este un sistem de izolatii exterioare care incorporeaza vata minerala bazaltica in materialele pentru fatade. Sistemul se instaleaza pe peretii deja existenti ai cladirii, pentru a reduce pierderile de caldura, precum si pentru a extinde durata de viata a cladirii. Izolatiile exterioare sunt unele dintre cele mai eficiente metode de imbunatatire a performantelor energetice ale cladirilor.

Termosistemul REDArt® este alcatuit din:
 • vata minerala bazaltica ROCKWOOL
 • fixari mecanice
 • adeziv ROCKWOOL REDArt®
 • masa de spaclu ROCKWOOL REDArt® cu plasa de armare
 • amorsa pentru tencuiala decorativa ROCKWOOL REDArt®
 • tencuiala decorativa siliconica ROCKWOOL REDArt®.
Produsele izolatiei:
 • placi rigide de vata bazaltica ROCKWOOL FRONTROCK MAX E
 • placi rigide de vata bazaltica FRONTROCK MAX PLUS
 • placi rigide de vata bazaltica, hidrofobizate in masa ROCKWOOL FRONTROCK.
Mortare
 • masa de spaclu ROCKWOOL® REDArt®
 • adeziv ROCKWOOL® REDArt®
 • tencuiala pe baza de ciment ROCKWOOL® REDArt®.
Finisaje
 • tencuiala decorativa Siliconica Granulata ROCKWOOL® REDArt®
 • tencuiala Decorativa Siliconica Structurata ROCKWOOL® REDArt®
 • amorsa Siliconica pentru Tencuieli Decorative ROCKWOOL® REDArt®.
Pentru ca sunt produse din roca vulcanica, materie prima inepuizabila pe planeta, aceste materiale minerale sunt reciclabile si sustenabile. Din studii facute de institutii independente, reiese ca pe perioada de exploatare normata a cladirii se economiseste energie de mai mult de 100 de ori decat energia folosita pentru productia vatei bazaltice utilizata la izolarea acelei case.
"Este un pas firesc lansarea acestei game in piata din Romania, unde exista foarte multe oportunitati iar expansiunea grupului nostru este in continua crestere. Ne-am asumat responsabilitatea sa promovam in Romania termosistemul cu o singura optiune a materialului de izolare - vata bazaltica, in detrimentul altor tipuri de izolatii, pentru ca nu vrem sa facem concesii cand e vorba de siguranta utilizatorului final", spune Florin Popescu, director general al reprezentantei din Romania.

Despre avantajele termosistemului lansat, reprezentantul companiei daneze spune: "Vorbim despre un sistem care ofera calitati unice, adica varianta fara compromis cu privire la confort, calitate si siguranta. Pentru cine isi doreste un sistem construit sa reziste in orice situatie, singura alegere este sa izoleze cu vata bazaltica. REDArt® este realizat dintr-o material izolant incombustibil, mineral, stabil dimensional, durabil, care asigura o izolare fonica foarte buna si care permite peretilor casei sa respire, prin transferul vaporilor. Stratul de izolatie este protejat de cea mai buna solutie de finisaje, pe baza de tencuiala decorativa siliconica, intr-o gama variata de granulatii si cu o paleta de peste 350 de culori. Pe scurt, izolarea termica ne fereste iarna de frigul de afara iar vara impiedica patrunderea caldurii in casa", a mai precizat Florin Popescu.

"REDArt® este deja disponibil in piata autohtona prin intermediul dealerilor nostri, care au la dispozitie toate materialele noastre. Avem de asemenea o campanie de promovare catre utilizatorii finali, prin care cei care au o casa in constructie pot testa foarte simplu, de acasa, beneficiile si calitatile unice ale vatei bazaltice", a mai spus Florin Popescu.

Grupul ROCKWOOL a fost fondat in 1909 si este prezent in acest moment in 37 de tari, numarandu-se printre liderii mondiali in industria izolatiilor. Produsele grupului sunt destinate atat cladirilor rezidentiale, cat si celor nerezidentiale. Impreuna cu alte produse pentru constructii, precum tavane suspendate si panouri pentru fatada, grupul contribuie la crearea de cladiri eficiente energetic si rezistente la foc, cu o excelenta acustica si un climat interior confortabil.

Cel mai recent raport anual dat publicitatii de grupul danez indica, pentru 2015, consolidarea pozitiei de lider pe piata analizata, prin majorarea cu 1,3% a vanzarilor si sporirea cu 45% a fluxului de numerar. Pe parcursul anului anterior, cifra de afaceri a cumulat aproximativ 2,2 miliarde Euro. In Romania, subsidiara locala a anuntat, pentru 2015, livrari de peste 50 milioane de lei, cu cca. 10% mai mari in raport cu anul precedent.

Dintre obiectivele pentru care ROCKWOOL Romania a livrat solutii de vata minerala bazaltica in 2015 se remarca Bucharest One, Green Court, Mega Mall, The Park precum si multe proiecte industriale: Aramis Baia Mare, Autoliv Brasov, Continental Sibiu, Pirelli Slatina, VGP Timisoara, Yazaki Arad etc. Prognozele pe termen scurt si mediu sunt de crestere inclusiv pe segmentul rezidential, ca urmare a inaspririi legislatiei nationale dar si a sensibilizarii utilizatorilor cu privire la siguranta in caz de incendiu.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre componentele termosistemul REDArt®, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ROCKWOOL Romania, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Frontrock MAX E - Placi rigide de vata bazaltica "Dual Density" din 2 straturi integrate
 
Frontrock MAX E - Placi rigide de vata bazaltica "Dual Density" din 2 straturi integrate

Placi rigide de vata bazaltica dual density, special concepute pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a fatadelor in sistemele de termoizolare exterioara (ETICS), potrivite pentru toate tipurile de cladiri. Frontrock Max E este singurul produs care se adapteaza peretilor neuniformi. Stratul superior al placii ofera cea mai buna aplicare, dezvoltata de-a lungul anilor si a milioanelor de m² – acesta are o densitate marita, care ii confera rezistenta superioara la actiuni mecanice si impact.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Noul montaj demonstrativ a termosistemului ROCKWOOL® REDArt®
Noul montaj demonstrativ a termosistemului ROCKWOOL® REDArt®
Ofera calitati unice, varianta fara compromis cu privire la confort, calitate si siguranta
Noul montaj demonstrativ a termosistemului ROCKWOOL® REDArt®
Manual de instalare REDArt de la ROCKWOOL
Manual de instalare REDArt de la ROCKWOOL
Explica in detaliu cum sa instalati sistemul ROCKWOOL® REDArt®
Manual de instalare REDArt de la ROCKWOOL
Serban Tiganas, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania in cadrul evenimentului de lansare a termosistemelor ROCKWOOL REDArt
Serban Tiganas, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania in cadrul evenimentului de lansare a termosistemelor ROCKWOOL REDArt
Programele "Casa Verde" si "Casa Verde Plus" finanteaza construirea locuintelor cu termosistemele potrivite oricarui sezon
Serban Tiganas, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania in cadrul evenimentului de lansare a termosistemelor ROCKWOOL REDArt

Categorii

Adeziv pentru termoizolatii
Adeziv pentru termoizolatii
Adeziv pentru hidroizolatii
Adeziv pentru hidroizolatii
Plasa de intarire pentru izolatie
Plasa de intarire pentru izolatie
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Izolatie acustica
Izolatie acustica

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...