proidea.ro catalog online de informatii produse

Centrala termica cu condensare pe gaz Condens 2300 W


2018. octombrie 24.

Rentabil: Condens 2300 W asigura confort si economii de energie

Centrala termica in condensatie cu gaz Condens 2300 W

Avantaje
  • Eficienta ridicata, deoarece echipamentul se adapteaza automat la necesarul de incalzire si apa calda menajera
  • Dimensiunile compacte permit instalarea echipamentului chiar si in spatii mici
  • Design fascinant.
Manevrare simpla
Condens 2300 W este extrem de usor de utilizat.

Foarte eficient
Arzatorul modulant al centralei termice Condens 2300 W se adapteaza automat la un interval de 10% pana la 100% din puterea maxima in functie de necesarul dumneavoastra termic actual. Astfel, echipamentul este eficient chiar si atunci cand nu este necesara functionarea acestuia la capacitate maxima. Rezultatul: o eficienta energetica de 94% pentru incalzirea incaperilor, in functie de anotimp.

Pur si simplu silentios
Aveti posibilitatea de a instala Condens 2300 W si in spatii locative, deoarece izolatia excelenta asigura un nivel de zgomot redus. Cu alte cuvinte: echipamentul incalzeste fara a deranja pe nimeni. Astfel, cu echipamentele Bosch de inalta calitate beneficiati de un confort sporit in locuinta.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre centrala termica in condensatie cu gaz Condens 2300 W, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Robert Bosch Srl - Departament Termotehnica - Produse Bosch, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Centrala termica cu condensare pe gaz Condens 2300 W

Centrala termica in condensatie cu gaz Condens 2300 W este conceputa pentru un consum de energie scazut si o solicitare a mediului inconjurator redusa, oferind in acelasi timp confort sporit. Necesarul de combustibil al arzatorului este reglat in functie de necesarul de energie al locuintei. Cand necesarul de caldura se reduce, aparatul continua sa functioneze cu o flacara mai mica. Specialistii denumesc acest proces reglare permanenta. Datorita reglarii permanente, oscilatiile de temperatura sunt reduse, iar caldura este distribuita in mod uniform in incaperi. Astfel, se poate intampla ca aparatul sa fie in functiune pe o perioada mai lunga, insa consumul de combustibil sa fie mai mic decat in cazul unui aparat care porneste si se opreste in permanenta.

Firma
Sediu: RO-013937 sector 1, Bucuresti, str.Horia Macelariu, nr.30-34
Telefon: +40 21 405 7500
Fax: +40 21 233 6750
Telefon: +40 21 405 7560
Telefon: +40 21 405 7527
Fax: +40 21 233 1313
E-mail:
Web: www.bosch.com.ro
Ioana Barcan
brand manager  
   
   
   
   
   
   
Departament Termotehnica - Produse Bosch: www.bosch-climate.ro
Departament Termotehnica - Produse Buderus: www.buderus.ro
Departament Sisteme de Securitate: www.boschsecurity.ro
Departament Scule electrice profesionale: www.bosch-professional.com/ro/ro/

Grupul Bosch este prezent pe piata din Romania de aproximativ 25 de ani si numara peste 6.500 de angajaii in cinci entitati. In anul 2017, Bosch a inregistrat un volum de vanzari de 416 milioane de euro pe piata din Romania.
Denumiri marca: Bosch, Buderus
Alte stiri in categoria de produse Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Alte stiri in categoria de produse Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  centrala  centrale  termica  termice  condensatie  condensare  gaz  gay  incalzire  incalzit  caldura  condens  2300w  2300  w  condens2300w  robert  bosch  bosh  boch  boshc  termotehnica  termotehnic  thermotehnic  thermotechnica  climate