Sigurante separatoare-intrerupatoare NH de la Rittal

Deconectare in siguranta si comutare fiabila cu noile sigurante separatoare-intrerupatoare NH

Operatiile de comutare pe instalatii cu tensiune joasa prezinta intotdeauna riscuri. Daca sigurantele separatoare-intrerupatoare NH sunt operate incorect, arcurile rezultate pot (in cel mai rau caz) chiar sa puna viata in pericol. Pentru a proteja oamenii si tehnologia, operatiile de comutare rapide si punctele de comutare definite sunt o premisa obligatorie. Noile sigurante separatoare-intrerupatoare NH cu comutare rapida si sigurante Rittal asigura acum o siguranta sporita pentru comutarea si deconectarea independente de operator, cu un singur dispozitiv.

Rittal isi intregeste tehnologia sigurantelor NH cu noua siguranta separatoare-intrerupatoare NH. Intrerupatoarele rapide fac ca utilizarea unei sigurante separatoare-intrerupatoare sa fie mai usoara si mai sigura ca niciodata.

Lama de siguranta este comutata cu ajutorul unui arc, prin inclinarea unui levier, permitand astfel o comutare complet independenta de operator si fiabila. Datorita dublei intreruperi, mecanismul integrat cu salt al curentului de iesire asigura o procedura rapida de comutare si un punct de comutare definit.

Spre deosebire de alte intrerupatoare rapide, siguranta separatoare-intrerupatoare NH este instalata pe verticala, permitand astfel o conectare in linie confortabila fie de sus, fie de jos. Prin urmare, nu sunt necesare o conexiune separata pentru cablu si o camera de rutare. Designul vertical are si avantajul de a asigura o disipare mai eficienta a caldurii decat in cazul designului orizontal.

Pentru contact nu este necesara gaurirea; fixarea este realizata cu ajutorul suruburilor de prindere sau al dispozitivelor de fixare cu surub. De asemenea, este posibila conectarea unor tipuri diferite de conductori cu borne surub sau tip cutie.

Siguranta operatorului este asigurata prin intermediul protectiei avansate impotriva riscurilor de contact pentru spatiul de conectare, precum si al capacelor frontal si posterior separate ale zonei de conectare. Conexiunea cu un sistem electronic de monitorizare a sigurantelor este o alta optiune. Securitatea sporita este asigurata si de capacul cu lacat, precum si de un dispozitiv integrat de indicare a pozitiei.

Noile sigurante separatoare-intrerupatoare sunt adecvate pentru sigurante NH00 - 3. Intreruperea dubla permite inlocuirea sigurantelor fara tensiune.
Noile sigurante separatoare-intrerupatoare NH fac parte din sistemul Ri4Power 185-mm si pot fi combinate cu adaptoare de componente si intrerupatoare de siguranta.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sigurantele separatoare-intrerupatoare NH, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rittal Sisteme Srl, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Separator de sarcina, separator pentru siguranta, comutator
Separator de sarcina, separator pentru siguranta, comutator
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...