Noua serie Blue e+ de dispozitive de racire, deosebit de eficienta din punct de vedere energetic

Pentru dulapuri industriale si rack-uri IT

Pentru a creste semnificativ eficienta energetica, Rittal implementeaza pentru prima oara un proces hibrid, brevetat si inovator pentru noua sa generatie Blue e+ de dispozitive de racire.

Rittal prezinta inovatiile sale in constructia de invertori, de echipamente de comutatie de joasa tensiune si sisteme de stocare a energiei. Cele mai importante repere includ delimitarile exterioare ale spatiului de tip TS 8 cu racire de inalta performanta pe baza de lichid pentru invertorii centrali, si noua serie Blue e+ de dispozitive de racire, deosebit de eficienta din punct de vedere energetic, pentru controlul climei din spatiile delimitate.

Pentru a asigura operatiunile in conditii de siguranta, sunt necesare sisteme robuste de delimitare a spatiului si tehnici fiabile de racire care pot fi instalate in exterior, inclusiv in medii maritime (contaminare cu sare), in desert (nisip/praf) sau in zone industriale aspre (ceata si fum). Rittal ofera o solutie sofisticata sub forma sistemului sau de delimitare exterioara TS 8 cu o sectiune cadru din otel inoxidabil, precum si usi din aluminiu, panouri laterale si acoperis. Atat peretii cat si usile delimitarii sunt din constructie cu pereti dubli, asigurand astfel conditii ideale de clima in cadrul delimitarii. Proiectarea cu pereti dubli reduce efectele luminii solare si impiedica formarea condensului in interiorul delimitarii.

Rittal ofera seria Blue e+, o generatie complet noua de dispozitive de racire pentru racirea eficienta a spatiilor delimitate in medii de interior, unde unitatile de racire cu compresor reprezinta solutia ideala. Sistemul hibrid de conducta de caldura si compresor controlat cu viteza are un efect benefic enorm asupra consumului de energie. Ultimele rezultate ale testelor din industria auto confirma economisirea de energie cu pana la 75% fata de sistemele de racire anterioare ale Rittal.

Aduce o noua dezvoltare in tehnologia de distributie a energiei. Sistemele de bare DC sunt din ce in ce mai folosite in dispozitivele convertoare, sistemele fotovoltaice si de rezerva a energiei DC, precum si in tehnologia de stocare a energiei. Rittal este primul producator din lume care ofera un sistem aprobat de bare de distributie (RiLine60) optimizat atat pentru utilizarile AC cat si DC.

Indiferent daca sistemele fotovoltaice sunt utilizate in resedinte private sau in ferme solare industriale imense, utilizarea modulelor de stocare a bateriei necesita o tehnologie sigura si standardizata de control pentru spatiul delimitat. Prin tehnologia "YourHome4Energy", Rittal ofera un sistem modular pentru orice cerinta privitoare la infrastructura de stocare a energiei. Gama de produse include solutii pentru casa, recipiente si alte spatii, precum si tehnologii de distributie a energiei si control al climei, pana la servicii de proiectare si planificare si instrumente software.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre seriea Blue e+ de dispozitive de racire pentru dulapuri industriale si rack-uri IT, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rittal Sisteme Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Dispozitiv de racire seria Blue e+
 
Dispozitive de racire Rittal seria Blue e+

Seria Blue e+ este o generatie de dispozitive de racire pentru racirea eficienta a spatiilor delimitate in medii de interior, unde unitatile de racire cu compresor reprezinta solutia ideala. Sistemul hibrid de conducta de caldura si compresor controlat cu viteza are un efect benefic enorm asupra consumului de energie. Ultimele rezultate ale testelor din industria auto confirma economisirea de energie cu pana la 75% fata de sistemele de racire anterioare ale Rittal.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Rittal prezinta inovatiile sale in constructia de invertori, de echipamente de comutatie de joasa tensiune si sisteme de stocare a energiei
Rittal prezinta inovatiile sale in constructia de invertori, de echipamente de comutatie de joasa tensiune si sisteme de stocare a energiei
Avand drept motto "Experienta noastra - Beneficiul dumneavoastra", la evenimentul "Intersolar Europe 2015"
Rittal prezinta inovatiile sale in constructia de invertori, de echipamente de comutatie de joasa tensiune si sisteme de stocare a energiei
Categorii
Cofret, dulap de distributie
Cofret, dulap de distributie
Instalatie de climatizare mobila
Instalatie de climatizare mobila
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...