Rittal prezinta inovatiile sale in constructia de invertori, de echipamente de comutatie de joasa tensiune si sisteme de stocare a energiei

Avand drept motto "Experienta noastra - Beneficiul dumneavoastra", la evenimentul "Intersolar Europe 2015"

Furnizarea, distributia si stocarea inteligenta reprezinta aspectele cheie ale furnizarii de energie in viitor. Sunt necesare solutii fiabile de infrastructura, cum ar fi delimitarea spatiului, distributia de energie si sistemele de control al climei, astfel incat tehnologia sa poata lucra in siguranta in orice etapa a lantului de valoare adaugata. Avand drept motto "Experienta noastra - Beneficiul dumneavoastra", la evenimentul "Intersolar Europe 2015", Rittal prezinta inovatiile sale in constructia de invertori, de echipamente de comutatie de joasa tensiune si sisteme de stocare a energiei. Cele mai importante repere includ delimitarile exterioare ale spatiului de tip TS 8 cu racire de inalta performanta pe baza de lichid pentru invertorii centrali, si noua serie Blue e+ de dispozitive de racire, deosebit de eficienta din punct de vedere energetic, pentru controlul climei din spatiile delimitate.

Piata fotovoltaica se muta tot mai mult spre Asia si America de Nord si Sud. Sistemele invertoare pentru spatiile din exterior sunt adesea utilizate in conditii dificile de mediu. Pentru a asigura operatiunile in conditii de siguranta, sunt necesare sisteme robuste de delimitare a spatiului si tehnici fiabile de racire care pot fi instalate in exterior, inclusiv in medii maritime (contaminare cu sare), in desert (nisip/praf) sau in zone industriale aspre (ceata si fum). Rittal ofera o solutie sofisticata sub forma sistemului sau de delimitare exterioara TS 8 cu o sectiune cadru din otel inoxidabil, precum si usi din aluminiu, panouri laterale si acoperis. Atat peretii cat si usile delimitarii sunt din constructie cu pereti dubli, asigurand astfel conditii ideale de clima in cadrul delimitarii. Proiectarea cu pereti dubli reduce efectele luminii solare si impiedica formarea condensului in interiorul delimitarii.

Pentru prima oara, Rittal prezinta (ca punct de reper si mostra) doua spatii exterioare delimitate de tip TS 8, fiecare avand dimensiunile de 600 x 2000 x 600 mm (Latime x Inaltime x Adancime), cu o solutie de racire LCP (Pachet de Racire cu Lichid) instalata intre ele. Unitatea de transformare a caldurii cu aer/apa este integrata perfect intr-un spatiu cu largimea de 300 mm in interiorul cadrului. In aceasta prima etapa de extindere, ea are o capacitate de racire de 10 kW. In plus, LCP-ul permite implementarea barelor de distributie. Atunci cand spatiul este limitat, iar solutiile conventionale de racire pe baza de aer nu sunt suficiente, LCP-ul permite o gama mult mai larga de utilizari, datorita capacitatii sale crescute de racire.

Rittal ofera seria Blue e+, o generatie complet noua de dispozitive de racire pentru racirea eficienta a spatiilor delimitate in medii de interior, unde unitatile de racire cu compresor reprezinta solutia ideala. Sistemul hibrid de conducta de caldura si compresor controlat cu viteza are un efect benefic enorm asupra consumului de energie. Ultimele rezultate ale testelor din industria auto confirma economisirea de energie cu pana la 75% fata de sistemele de racire anterioare ale Rittal.

Rittal aduce de asemenea o noua dezvoltare in tehnologia de distributie a energiei. Sistemele de bare DC sunt din ce in ce mai folosite in dispozitivele convertoare, sistemele fotovoltaice si de rezerva a energiei DC, precum si in tehnologia de stocare a energiei. Rittal este primul producator din lume care ofera un sistem aprobat de bare de distributie (RiLine60) optimizat atat pentru utilizarile AC cat si DC.

Indiferent daca sistemele fotovoltaice sunt utilizate in resedinte private sau in ferme solare industriale imense, utilizarea modulelor de stocare a bateriei necesita o tehnologie sigura si standardizata de control pentru spatiul delimitat. Prin tehnologia "YourHome4Energy", Rittal ofera un sistem modular pentru orice cerinta privitoare la infrastructura de stocare a energiei. Gama de produse include solutii pentru casa, recipiente si alte spatii, precum si tehnologii de distributie a energiei si control al climei, pana la servicii de proiectare si planificare si instrumente software.
Pentru a creste semnificativ eficienta energetica, Rittal implementeaza pentru prima oara un proces hibrid, brevetat si inovator pentru noua sa generatie Blue e+ de dispozitive de racire.
La evenimentul "Intersolar Europe" din Munich, Rittal prezinta tehnologia sa "YourHome4Energy", un sistem modular care indeplineste toate cerintele de infrastructura cu privire la stocarea de energie.


Compania Rittal participa la IEAS 2015 in perioada 08-11 septembrie 2015 si va putea fi vizitata la Standul A5, in Sala Unirii.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Rittal, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rittal Sisteme Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Dispozitiv de racire seria Blue e+
 
Dispozitive de racire Rittal seria Blue e+

Seria Blue e+ este o generatie de dispozitive de racire pentru racirea eficienta a spatiilor delimitate in medii de interior, unde unitatile de racire cu compresor reprezinta solutia ideala. Sistemul hibrid de conducta de caldura si compresor controlat cu viteza are un efect benefic enorm asupra consumului de energie. Ultimele rezultate ale testelor din industria auto confirma economisirea de energie cu pana la 75% fata de sistemele de racire anterioare ale Rittal.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noua serie Blue e+ de dispozitive de racire, deosebit de eficienta din punct de vedere energetic
Noua serie Blue e+ de dispozitive de racire, deosebit de eficienta din punct de vedere energetic
Pentru dulapuri industriale si rack-uri IT
Noua serie Blue e+ de dispozitive de racire, deosebit de eficienta din punct de vedere energetic
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...