RAUTHERM S – distributia eficienta a energiei in cladire

Sisteme personalizate de incalzire/racire in pardoseala pentru cladiri noi si proiecte de renovare

Ca specialist in domeniul construirii eficiente a sistemului de energie, REHAU furnizeaza sisteme de incalzire si racire in pardoseala, care raspund aproape tuturor necesitatilor. Acestea includ solutii complexe pentru noile cladiri si proiecte de renovare, pentru pardoseli, pereti si tavane, pentru metode de constructie umede sau uscate. Componenta cheie a tuturor acestor sisteme este teava RAUTHERM S facuta din PE-Xa reticulat la presiune mare, de calitate superioara, cu dimensiuni de la 10,1 la 32 milimetri.
Pentru locuinte, REHAU poate oferi solutii personalizate pentru racirea si incalzirea eficienta, utilizand pardoseli, pereti si tavane.
Masurile luate pentru prevenirea transmiterii caldurii in combinatie cu straturile de constructie impermeabile la aer au redus considerabil nevoia de incalzire a locuintelor moderne.
Aceasta tendinta face posibil ca sistemele in pardoseala sa utilizeze tevi cu diametre interne si externe mai mici decat pana acum. Pe langa teava RAUTHERM S de 17 x 2,0 mm, probata si testata, RAUTHERM S 14 x 1,5 mm REHAU furnizeaza acum o teava care raspunde in mod ideal cerintelor locuintelor moderne.
Aceasta teava este recomandata pentru adancimi de constructie reduse si datorita unei flexibilitati marite considerabil comparativ cu tevile de 16/17 mm. In functie de situatie si de circumstantele locale, sistemele de incalzire si racire prin pardoseala pot fi instalate utilizandu-se la alegere un sistem de placa cu nuturi sau placa tip tacker, retele de teava sau sisteme tip senila, sisteme umede sau uscate. Gama de sisteme este completata cu sisteme tehnologice de control sofisticate pentru spectrul cel mai larg al conceptelor sistemului, precum si cu o gama larga de accesorii. REHAU furnizeaza, de asemenea, sisteme impresionante de incalzire si racire utilizate in cladiri mari. Pentru mentinerea temperaturilor confortabile in birou si blocurile administrative, temperarea miezului de beton sugereaza ea insasi activarea din punct de vedere termic a elementelor structurale masive ale cladirii.
Sistemele de incalzire/racire pot fi utilizate ca alternativa pentru sistemele conventionale de aer conditionat atat in cazul cladirilor noi, cat si in cazul proiectelor de renovare. Sistemele industriale de incalzire prin pardoseala sunt optiunea ideala si eficienta, a energiei pentru incalzirea depozitelor si halelor de productie.
Solicitarile insemnate pentru RAUTHERM S se datoreaza materialului care suporta o greutate mare. REHAU furnizeaza sisteme de incalzire pentru sali de sport, in vederea utilizarii de pardoseli flexibile. Separarea pardoselii flexibile de sistemul de incalzire prin pardoseala face posibila renovarea structurii pardoselii fara dezasamblarea sistemului de incalzire.
Sistemele pentru degivrare fac posibila mentinerea suprafetelor fara gheata si zapada, cu scopul de a preintampina accidentele. Acestea pot include rampe de aterizare a elicopterelor, drumuri de acces la spital si zone pietonale, sisteme de incalzire exterioare pentru stadioane si terenuri de antrenament. Aceste sisteme isi dovedesc deja valoarea in peste 160 de terenuri de joaca.
REHAU isi sustine clientii cu o gama larga de servicii pentru toate proiectele cladirilor rezidentiale si nu numai. Ca furnizor de sisteme active pe plan global, REHAU ofera experti pentru consiliere, servicii si solutii de planificare. Cu un personal specializat, disponibil in intreaga lume, REHAU ofera clientilor sai ajutor la nivel local, prin proiecte de constructie, i pe plan global prin proiecte internationale importante.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre tevile RAUTHERM S, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei REHAU Polymer Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

RAUTHERM S - Teava de incalzire
 
RAUTHERM S - Teava de incalzire

Teava RAUTHERM S este facuta din PE-Xa reticulat la presiune mare, de calitate superioara, cu dimensiuni de la 10,1 la 32 milimetri, este flexibila, adaptata conditiilor de pe santier precum si etansa la oxigen.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Tub de plastic
Tub de plastic
Sistem de tuburi, fiting, rigola
Sistem de tuburi, fiting, rigola
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...