RAUTOOL sistemul de schimbare rapida Quick Change

Robust si usor de folosit

   RAUTOOL Cilindru combinat: Doi in unu

Disponibil incepand cu trimestrul patru 2014

Cilindrul combinat RAUTOOL unifica functiile sistemului RAUTOOL Xpand cu cele ale sistemului RAUTOOL A-light2. Pentru dimensiunile 16 - 40 mm. Nu sunt necesare scule de expandare suplimentare.
Se utilizeaza numai capetele de expandare aferente fiecarui tip de teava. Sistemul de schimbare rapida Quick Change face posibila schimbarea rapida a dimensiunii.
   RAUTOOL Xpand qC: utilizabil individual

In cazul sistemului RAUTOOL Xpand QC de la REHAU este vorba despre un expandor cu acumulator usor si compact. Xpand QC se foloseste pentru dimensiunile 16 - 40 milimetri. Sistemul de schimbare rapida Quick Change face posibila schimbarea rapida a dimensiunii. Cu ajutorul prinderii filetate suplimentare se pot insuruba si capetele de expandare ale sistemului RO.

Asigura lucrari simplificate si cu efort redus atat in caminele inguste cat si in zonele aparente. Datorita sistemului de iluminare integrat, RAUTOOL Xpand QC ofera suficienta lumina chiar si in cazul lucrarilor in zone intunecoase.
La acestea se adauga timpul scurt de incarcare al acumulatorului precum si durata lunga de viata a aparatului, care sunt garantate prin noua tehnologie cu ioni de Li.
   RAUTOOL Sistemul de schimbare rapida quick Change: Menajeaza infiletarea

Disponibil de la 01.05.2014.

Pentru dimensiunile 16 pana la 32 mm, sculele de expandare din seria RAUTOOL vor fi echipate pe viitor cu sistemul de schimbare rapida Quick Change.
Inchiderea tip baioneta reduce insurubarea si desurubarea la un sfert de rotatie. Se pastreaza de asemenea si compatibilitatea cu capetele de expandare cu filet, existente.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre RAUTOOL sistemul de schimbare rapida Quick Change, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei REHAU Polymer Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

RAUTOOL - Truse de montaj
 
RAUTOOL - Truse de montaj

Cu trusele de montaj pentru sistemul cu manson alunecator RAUTOOL, REHAU va ofera o gama corespunzatoare santierului pentru o instalare rapida si sigura in plaja de dimensiuni de la 10 pana la 110. Datorita diverselor moduri de actionare, REHAU va pune la dispozitie trusa de prelucrare pentru fiecare utilizator. Trusele RAUTOOL isi gasesc utilizarea in urmatoarele sisteme de instalatii REHAU: sisteme de instalatii RAUTITAN pentru locuinte, sisteme pentru incalzirea/racirea suprafetelor, sistem industrial de tevi RAUPEX, sistem de incalzire pentru transportul caldurii la distanta RAUTHERMEX.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Aparat de masurat, unealta de mana, protectia muncii
Aparat de masurat, unealta de mana, protectia muncii
Unelte
Unelte

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...