Instrumente profesionale universale RAUTOOL

Avantajul sistemului REHAU - montaj usor

In afara de a fi fiabil si durabil, un sistem de tubulatura de succes trebuie sa fie, de asemenea, rapid si sigur de instalat. REHAU, ca furnizor al sistemului, ofera o gama larga de truse de montaj RAUTOOL, create in mod special pentru tevile si fitingurile REHAU.
 
RAUTOOL A-light2: usor si compact
Noul instrument compact, actionat cu baterie, RAUTOOL A-light2, poate fi utilizat cu tuburi de 16 pana la 40 mm. Bateria dreptunghiulara Makita cu ioni de litiu, de inalta performanta (18V/1,5Ah) se incarca in mai putin de 25 de minute. Functia de pornire - oprire si monitorizarea vizuala si sonora a presiunii, plus iluminarea cu LED pentru functionare in locuri intunecoase sunt caracteristicile speciale ale acestui instrument profesionist.
Prin optimizarea greutatii trusei RAUTOOL A - light2 s-a ajuns la o greutate totala de 2,8 kg. Aceasta face ca montajul sa se realizeze foarte usor. Noua versiune este cu 6,5 mm mai scurta decat predecesorul sau - imbunatatire remarcabila atunci cand functioneaza intr-un spatiu restrans de montaj.

RAUTOOL A3: rezistent si flexibil
Noul instrument RAUTOOL A3 durabil si profesional, actionat cu baterie, poate efectua 200 de comprimari intr-un interval de 16 - 40 mm la o singura incarcare.
Bateria dreptunghiulara, reincarcabila Makita cu ioni de litiu, de inalta performanta (18V/3,04 h) se incarca in mai putin de 25 de minute. Functia de pornire - oprire, monitorizarea vizuala si audio a presiunii plus becul cu LED, pentru functionare in locuri intunecate sunt caracteristicile acestui instrument. De asemenea, in plus fata de acestea, pentru flexibilitate sporita, este posibil sa rotiti cilindrul de presiune si conexiunea cilindrului de presiune la 360° in orice directie.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre trusele de montaj RAUTOOL, cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei REHAU Polymer Srl - Tehnica Instalatiilor Termice, Sanitare si Regenerative, folosind butonul corespunzator.
 
Categorii
Conducta si fiting din cupru
Conducta si fiting din cupru
Conducta si fiting din otel
Conducta si fiting din otel
Tub de plastic
Tub de plastic
Tub multistrat
Tub multistrat
Sistem de tuburi, fiting, rigola
Sistem de tuburi, fiting, rigola
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...