Premiul REHAU pentru Economie Romania 2010

Distinctii pentru absolventi ai facultatilor din Romania

Sub patronajul primarului general al Sibiului Klaus Johannis, anul trecut a fost decernat pentru a saptea oara Premiul pentru Economie REHAU pentru Romania. Cu acest premiu, firma lider in prelucrarea polimerilor rasplateste in fiecare an lucrari de exceptie ale absolventilor universitatilor locale din domeniul economiei intreprinderilor

Sibiu/Guntramsdorf, 9 Decembrie 2010. Sase studenti din anii terminali ai facultatilor din domeniul economic s-au putut bucura de premiul REHAU in economie Romania 2010. Cei care au inmanat premiile intr-un cadru festiv au fost Mag. Rafael Daum, CEO REHAU Austria si Europa de Sud-Est si Ing. Emil Ioan Pop, director general REHAU in Romania. Decernarea premiilor a avut loc la invitatia primarului Klaus Johannis in Primaria Municipiului Sibiu.

Deoarece calitatea lucrarilor prezentate a fost mult peste medie, juriul de excelenta a decis sa decerneze in acest an doua premii I si alte patru mentiuni. Premiile in valoare totala de 3.000 € au fost acordate lucrarilor de diploma excelente redactate de Laura Ioana Santa pentru lucrarea "Comportamentul consumatorului si metode de creare a legaturii cu clientii in domeniul constructiilor si al materialelor de constructii" si Bogdan Mihaiescu pentru lucrarea cu titlul "Limitele datoriilor statului in combaterea crizei economice intr-o lume globalizata".

Juriu de excelenta
Din juriu au facut parte Prof. Dr. Dumitru Matis, decan al Facultatii de Economie si Gestiunea Afacerilor la Universitatea Babes-Bolyai Cluj ca presedinte al juriului, Prof. Dr. Nicolae Alexandru Pop, decan al Facultatii de Economie si Limbi Straine, Academia de Studii Economice Bucuresti, Prof Dr. Dorin Lixandroiu, decan al Facultatii de Studii Economice, Universitatea "Transilvania" Cluj, precum si Mag. Rafael Daum, CEO al REHAU regiunea Europa de Sud-Est, Ing. Emil Ioan Pop, director general REHAU Romania si Prof. h. c. Dr. rer. pol. Peter Nadig, director adjunct al Consiliului director a Advengys AG. Criteriile de evaluare ale lucrarilor au fost prezentarea teoretica si practica, referintele la aplicarea practica, actualitatea, dar si sustinerea lucrarilor.

Grupul REHAU
este o marca de prestigiu pentru solutii bazate pe polimeri, ocupand un loc de frunte pe plan international in domeniile constructii, automotive si industrie. Prin puterea de inovatie, prin paleta larga de domenii si prin eficienta sinergica care rezulta din aceasta, intreprinderea familiala condusa modern si profesional este unica in industria materialelor sintetice. Printre competentele sale de baza se numara dezvoltarea de materiale si sisteme, precum si tehnica tratarii suprafetelor. Cu cei 15.000 de angajati in cele peste 170 de locatii in intreaga lume, REHAU detine un loc fruntas ca firma inovatoare in aceste domenii.

In Austria REHAU este reprezentata din anul 1956. De peste zece ani de aici se dezvolta si se administreaza cu succes Regiunea Europa de Sud-Est, in momentul de fata REHAU avand 1.450 de angajati in cele 24 de firme in 19 tari.
 
Premiul REHAU pentru Economie Romania 2010
Premiul REHAU pentru Economie Romania 2010
Drepturile pentru imagini si text: REHAU

Randul al doilea de la stanga la dreapta:
Mag. Rafael Daum, CEO a REHAU Regiunea Europa de Sud-Est; Ing. Emil Ioan Pop, director general REHAU in Romania; Klaus Johannis, primar general al orasului Sibiu; Prof. Dr. Nicolae Alexandru Pop, decan al Facultatii de Economie si Limbi Straine, Academia de Studii Economice Bucuresti si Conf. Dr. Mihaela Dragan, Facultatii de Economie si Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca si premiantii.
 
Pentru informatii suplimentare in legatura cu premiul REHAU, ori cerere de catalog sau oferta de pret etc., va puteti adresa persoanei de contact a firmei REHAU Polymer Srl folosind butonul corespunzator.
 
Categorii
Mobila de birou
Mobila de birou
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Panou solar termic
Panou solar termic
Echipament de alimentare cu apa in uz casnic
Echipament de alimentare cu apa in uz casnic
Tub de plastic
Tub de plastic
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...