proidea.ro catalog online de informatii produse

Vopsea acrilica pentru beton Betonprotekt Color Acryl


2018. septembrie 06.

Pentru protectia si decorarea elementelor din beton situate la interior si exterior

Vopsea acrilica alba sau colorata, realizata industrial, recomandata pentru protectia si decorarea elementelor din beton situate la interior si exterior. Se poate aplica manual sau mecanic pe suprafete din beton ajuns la maturitate. Stratul de Betonprotekt Color Acryl intarit este rezistent la schimbarile climatice, permeabil la vapori de apa, cu buna rezistenta la difuzia dioxidului de carbon.

Vopsea acrilica pentru beton Betonprotekt Color Acryl

Avantaje:
  • recomandata ca strat final pentru elementele din beton rigide
  • primul strat se aplica diluat cu 5% apa
  • rezistenta la agresivitatea zonelor industriale si la umiditate
  • asigura protectie impotriva carbonatarii.

Consum: cca. 0,20 kg/m² strat (ca amorsa se aplica diluata cu maxim 5% apa).

Culori disponibile:
K0168 – bej
K0182 – maro deschis
K0392 – maro inchis
K0402 – maro
K0462 – portocaliu
K0582 – caramiziu
K0602 – maro roscat
K0772 – albastru deschis
K0874 – gri
K0884 – gri inchis
K0886 – gri mediu
K0888 – gri deschis
K0902 – gri antracit
K0934 – vernil
K1032 – verde.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre vopseaua acrilica pentru beton Betonprotekt Color Acryl, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, Sos. Pipera nr. 55 C
Telefon: +40 21 252 6251
E-mail:
Web: www.murexin.ro
Web: www.murexin.com
Cristian Marinescu
manager produs  
   
   
   
www.kemamix.com

Murexin GmbH este un producator austriac de materiale de constructii prezent prin intermediul filialelor in tari din Europa, precum Germania, Franta, Elvetia, Cehia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Ungaria, Rusia si Romania, dar si in alte 15 tari la nivel mondial, unde compania este prezenta prin intermediul dealerilor. Compania a fost fondata in 1931 in Austria, este membra a Grupului Schmid Industrie Holding si se mandreste cu o vasta experienta in domeniul fabricarii materialelor de constructii din care mentionam 7 arii de competenta: Tehnica lipirii pardoselilor calde, Tehnica placarilor ceramice, Tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, Tehnica hidroizolatiilor, Tehnica betoanelor si a sapelor, Tehnica vopsitoriilor si a finisajelor.
La 01 ianuarie 2018 Murexin a fuzionat cu Kema, care pana la momentul respectiv a fost membra a grupului Wietersdorfer. In urma acestei fuziuni s-a reusit extinderea portofoliului de game de produse. In portofoliul Kema se regasesc sisteme profesionale pentru etansare, hidroizolare, hidrofobizare, sisteme de asanare si/sau renovare a cladirilor monument istoric pe baza de ciment Roman sau NHL, sisteme pentru remedierea segregarilor in structurile din beton, repararea si consolidarea elementelor depreciate din beton, solutii pentru protectia constructiilor industriale – statii de epurare, bazine de apa, etc, precum si sisteme de acoperiri epoxidice si poliuretanice pentru pardoseli industriale si rezidentiale.
Denumiri marca: Murexin, KEMA
Stire
Remedierea segregarilor in structuri noi din beton cu ajutorul produselor KEMA
2018.09.06    
Alte stiri in categoria de produse Material pentru reparatii beton
Alte stiri in categoria de produse Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  murexin  murexim  murecsin  murecsim  kema  chema  khema  vopsea  vopsele  vopseluri  acrilica  acrilice  beton  betonprotekt  color  acryl  acril  protectie  protectia  reparare  repararea  reparatia  betoanelor  kema  murexin