proidea.ro catalog online de informatii produse

Jardiniere decor pentru plante Florium si Malageno


2016. noiembrie 10.

Ambele jardiniere au structura din otel

 
Florium: Jardiniere gandite pentru folosinta universala
Cadru din otel galvanizat placat cu placi din otel galvanizat acoperite cu un strat de vopsea pulbere. Optional lamele de lemn. Cosul interior este facut din otel galvanizat. Ancorare in ciment sau pe pavaj.


 Jardiniera Florium FL510 / 520
 Jardiniera Florium FL650 / 670
 Jardiniera Florium FL720
 
Malageno: O gama noua de jardiniere cu sistem de auto-irigare
Panouri exterioare realizate din foi indoite de aluminiu impaturite asimetric, care ofera produsului un aspect distinctiv si unic. Datorita formei simple, jardinierele se potrivesc oricarei locatii, in spatiile deschise din piete, unde versiunea patrata este cea mai buna alegere, sau in mall-uri cu spatii inguste, unde versiunea dreptunghiulara se potriveste de minune.

Structura din otel galvanizat acoperit cu pulbere de aluminiu. Rezervor din tabla de otel zincata, prevazut cu sistem de auto-irigare. Cadrul este echipat cu picioare reglabile sau optional cu roti pentru o manipulare mai usoara in caz de nevoie.


 Jardiniera Malageno MAG520 / 521 / 525 / 526
 Jardiniera Malageno MAG620 /621 /625 /626In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre jardinierele decor pentru plante Florium si Malageno, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei mmcité6 Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-06075 sector 6, Bucuresti, str. Slt. Alexandru Borneanu, nr.7, et.4, ap.7
Telefon: +40 37 294 7722
E-mail:
Web: www.mmcite.com/ro
Web: www.playcite.eu
   
   
   
   
   
mmcité6 este nu numai un furnizor de mobilier stradal de inalta calitate, ci de asemenea, si un partener pentru toti cei care doresc sa creeze ceva special in spatiile publice. mmcité6 ofera solutii de mobilier urban, modern, minimalist, cu un design atractiv.
Denumiri marca: mmcité, playcité
Alte stiri in categoria de produse Jardiniera, grila de protectie a arborilor
Alte stiri in categoria de produse Amenajare exterioara si peisagera
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  jardiniera  jardiniere  urban  stradal  strada  strazi  decor  decorative  decorativ  plante  planta  pom  pomi  flori  floare  florium  malageno  mmcite  mmcite6  mcite  mcite6  mmcité  mcité  mmcité6  mcité6