Cosuri de gunoi Radium

Un corp stilat cu forme geometrice si margini usor rotunjite ce beneficiaza de tehnologia otelului indoit

Un corp stilat cu forme geometrice si margini usor rotunjite ce beneficiaza de tehnologia otelului indoit. Inelul de sustinere prezinta o cutie integrata pentru cosul interior. Ansamblul este un exeplu extraordinar de eleganta si durabilitate. Datorita designului este asociat cu seria de banci Radium.

Design unic. Aceasta linie isi datoreaza existenta si estetica placilor de otel indoit. Rigiditatea ridicata si rezistenta de ansamblu ridicata este posibila multumita unui sistem ingenios de intersectare a peretilor. Versiunea extinsa proaspat proiectata este disponibila in mai multe variante de materiale.

mmcite6_cos_gunoi_radium_4
mmcite6_cos_gunoi_radium_4

Varianta de baza facuta complet din otel si cu perforatii in forma de punct, dezvaluie cel mai bine esenta designului Radium. Combinatia intre modelul "Citepin" si butoanele din plastic termoizolant ofera solutia perfecta atat din punct de vedere estetic, cat si practic, creand o bariera intre persoana care se aseaza si metalul rece, sporind astfel si confortul. Placile din lemn masiv sunt a doua alternativa, iar HPL-ul laminat cu eleganta sa unica este cea de a treia, largind posibilitatile bancii de a fi folosita la interior. O varianta mai iesita din comun este cea din grilaje de inox "Brutalist" si care face parte dintr-o colectie impreuna cu un cos de gunoi si un stalp.

Cadrul de suport este realizat din otel galvanizat si acoperit cu un strat de vopsea praf. Usa este cu deschidere frontala, scrumiera este realizata din inox si integrata in partea de sus. Cosul din interior este realizat din otel galvanizat. Ancorarea se realizeaza in sol.

KR120
Cos de gunoi:
Corpul este realizat din tabla din otel, iar scrumiera din inox.

mmcite6_cos_gunoi_radium_7
mmcite6_cos_gunoi_radium_7

design: David Karásek, Radek Hegmon

Produse mentionate in articol

Cosuri de gunoi mmcité Lena
 
Cosuri de gunoi mmcité

Cosurile de gunoi mmcité sunt concepute in felul urmator: structura din otel galvanizat acoperit cu vopsea pulbere. Anumite modele au structura din aliaj de aluminiu. Exteriorul este facut fie din otel galvanizat si vopsit cu vopsea pulbere, fie din aliaj de aluminiu, HPL sau din lamele verticale de lemn tropical sau salcam. Modelele prevazute cu capac sunt dotate cu sistem de inchidere cu cheie si/sau scrumiera.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

mmcité in orasul insorit Malaga
mmcité in orasul insorit Malaga
Test de rezistenta al mobilierului urban intr-un loc cu trafic mare
mmcité in orasul insorit Malaga

Categorii

Cos de gunoi, tomberon, lada depozitare, incinta depozitare deseuri
Cos de gunoi, tomberon, lada depozitare, incinta depozitare deseuri
Amenajare exterioara si peisagera
Amenajare exterioara si peisagera
Echipamente
Echipamente

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...