proidea.ro catalog online de informatii produse

mmcité in orasul insorit Malaga


2015. martie 18.

Test de rezistenta al mobilierului urban intr-un loc cu trafic mare

Produsele unice mmcité sunt rezistente la afluxul de zi cu zi cu care se confrunta metroul de sub orasul spaniol, insorit, Malaga. Pe parcursul implementarii proiectului, metroul a fost reproiectat. Sub conducerea firmei de proiectare de succes TYPSA, mmcité a echipat metroul din Malaga cu banci si cosuri de gunoi Radium, mobilier elegant si durabil, mobilier care a fost personalizat, special pentru acest proiect, prin crearea unor fante pentru amplasarea stingatoarelor de incendiu. Aceasta caracteristica de siguranta evidentiaza caracterul multifunctional al acestui mobilier. Designul minimalist, dar foarte atractiv, al rastelurilor pentru biciclete Velo si Pollar Donat pun in evidenta stilul modern al metroului.

Proiectarea mobilierului este facuta intr-un mod practic si sa ofere confort maxim miilor de pasageri cu care intra zilnic in contact. Impresia generala pozitiva dobandita este intarita de un design de neuitat.

Produse mmcité folosite pentru acest proiect:
  • banci Radium
  • cosuri de gunoi Radium
  • rastele pentru biciclete Velo si Pollar Donat

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele mmcité, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei mmcité6 Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-06075 sector 6, Bucuresti, str. Slt. Alexandru Borneanu, nr.7, et.4, ap.7
Telefon: +40 37 294 7722
E-mail:
Web: www.mmcite.com/ro
Web: www.playcite.eu
   
   
   
   
   
mmcité6 este nu numai un furnizor de mobilier stradal de inalta calitate, ci de asemenea, si un partener pentru toti cei care doresc sa creeze ceva special in spatiile publice. mmcité6 ofera solutii de mobilier urban, modern, minimalist, cu un design atractiv.
Denumiri marca: mmcité, playcité
Stire
Cosuri de gunoi Radium
2015.03.18    
Cuvinte cheie:  mmcite  mcite  mmcité  mmcité6  mcité  mcité6  mmcite  mcite6  malaga  banca  banci  parc  parcuri  public  urban  publice  urbane  radium  mmcite