proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul sistem batant de tamplarie din aluminiu METRA NC 90 STH


2016. iunie 15.

Tamplarie METRA pentru case pasive

In contextul in care conceptul de "cladire pasiva" devine din ce in ce mai solicitat in randul beneficiarilor, Leykom aduce in atentia arhitectilor si proiectantilor noul sistem batant de tamplarie din aluminiu dedicat acestui segment, produs de METRA Italia.
NC 90 STH HES este primul si singurul sistem din aluminiu care a fost distins cu prestigiosul sigiliu "Finestra Qualita CasaClima" in clasa GOLD. Din punct de vedere tehnic, acesta se compune din toc cu adancimea de 90 mm, cercevea de 100 mm, garnituri de etansare a sticlei EPDM si izolatori cu design special. Pierderile de caldura sunt semnificativ reduse prin intermediul barelor din poliamida 6.6, prevazute cu elemente izolatoare suplimentare.

Pachetul de sticla ce vine in completarea sistemului de profile din aluminiu poate fi ales in intervalul 22-83 mm. Sistemul de tamplarie METRA NC 90 STH poate fi implementat in sectorul rezidential, al cladirilor publice sau de birouri. Sistemul garanteaza un grad maxim de izolare termica si acustica, rezistenta si stabilitate structurala, durabilitate si reducere a costurilor de energie.

Cu un design Italian de top exprimat prin linia estetica Piana - coplanara, NC 90 STH HES poate fi personalizat intr-o paleta cromatica vasta.

Compania Leykom, partener oficial Metra in Romania, asigura prin intermediul echipei de specialisti un pachet de consultanta completa din faza de proiectare pana la executarea lucrarii, ce include specificatii pentru caietele de sarcini, detalii CAD, oferta tehnica si comerciala dedicata proiectului, manual de instalare corecta a tamplariei si recomandarea unor parteneri de montaj atestati.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul batant de tamplarie din aluminiu METRA NC 90 STH, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Leykom Import Export Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-030352 sector 3, Bucuresti, b-dul Basarabia, nr.256, Incinta FAUR
Telefon: +40 21 221 9453
Fax: +40 21 221 9454
E-mail:
Web: www.leykom.ro/ro
Adrian Piperea
operator comercial +40 73 071 4226
   
   
   
Infiintata in anul 2003, SC Leykom Import-Export SRL se adreseaza atat arhitectilor, constructorilor sau designerilor, cat si profesionistilor din domeniul productiei publicitare. Desfacerea companiei se face prin filialele din Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Braila si Sibiu, la sediul central din Bucuresti sau, prin curier, in orice localitate din Romania.
Denumiri marca: XyItech, METRA, Larson, Mimaki
Stire
Leykom lanseaza in cadrul expozitiei Ambient Expo sistemul din aluminiu Metra NC 90 STH HES pentru ferestre si usi
2014.04.07    
Alte stiri in categoria de produse Fereastra si usa din lemn-aluminiu
Alte stiri in categoria de produse Fereastra, usa, luminator, feronerie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  sistem  aluminiu  metra  nc  90  sth  fereastra  ferestre  usa  usi  geam  geamuri  termopan  termorezistent  interior  constructie  constructii  exterior  cladire  camera  birou  casa  locuinta  leykom  romania  pasiv  pasiva