Noua generatie de intreruptoare automate DMX³

Economie de energie, usurinta in configurare, instalare si utilizare

Performante optimizate pana la 4000 A

Noile disjunctoare DMX3 cu unitate de protectie cu ecran tactil dau o noua semnificatie functiei de “Protectie”.
Noile disjunctoare cu stingere in aer DMX³ au fost concepute pentru a raspunde necesitatii de performanta energetica. Disjunctoarele pot fi echipate cu unitate de protectie cu ecran LCD sau cu ecran tactil.
Unitatea de protectie cu ecran tactil constituie o noutate veritabila si, de asemenea, o evolutie remarcabila in materie de masura a energiei electrice pentru o gestiune exacta a consumului si a calitatii energiei electrice.

Performanta energetica

Unitatea de protectie evoluata cu ecran tactil permite realizarea unei serii de masuratori si comenzi care, combinate cu actiuni corective, conduc la optimizarea consumului de energie electrica. Aceasta unitate de protectie realizeaza masura tuturor marimilor electrice necesare, valorile fiind afisate sub forma grafica sau numerica. Atuuri ale unitatii de protectie cu ecran tactil: identificarea defectelor de punere la pamant, istoricul defectelor poate fi memorat si salvat in memoria interna in cazul intreruperii alimentarii. Pentru un control imediat, icoanele de pe ecran simbolizeaza diferitele tipuri de defecte: suprasarcina, scurtcircuit, defect de punere la pamant. Incidentele sunt memorate, iar salvarea datelor este garantata.
Gratie optiunii de comunicare, disponibila pentru toate unitatile de protectie, disjunctorul DMX³ se poate integra intr-un sistem de supervizare de tip tele-gestiune. Supervizarea permite verificarea starii disjunctoarelor din sistem, afisarea marimilor masurate si interventia asupra disjunctoarelor prin softul de supervizare.
Optimizand continuu performantele, Legrand propune sisteme complete, pornind de la transformatoarele de medie pe joasa tensiune si barele de distributie capsulate Zucchini, continuand cu dulapurile si cofretele XL3 si aparatajul de protectie.
Prin solutiile de compensare a energiei reactive atat pentru segmentul de medie tensiune cat si pentru cel de joasa tensiune este de asemenea posibil controlul calitatii energiei electrice, tradus in final prin reducerea facturii de energie. Softul permite afisarea sub forma grafica a tabloului de distributie si permite comanda de la distanta a aparatelor printr-un singur click.

Performanta economica

Noua oferta DMX³ permite realizarea de combinatii multiple:
- 3 puteri de rupere: 50, 65 si 100kA;
- gama de curenti cuprinsa intre 630A si 4000A;
- 2 gabarite pentru fiecare versiune fixa sau debrosabila.
Doar 2 referinte sunt suficiente pentru a obtine un aparat complet: disjunctorul si unitatea de protectie. Auxiliarele de comanda si semnalizare si accesoriile de blocare sunt comune pentru intreaga gama DMX³. Datorita complementaritatii produselor Legrand montajul disjunctoarelor DMX³ in dulapurile XL3 este extrem de simplu si fiabil. Disjunctoarele se instaleaza pe placi de montare orizontale. Doar 4 referinte acopera toata gama DMX³, pentru versiunile fixa si debrosabila, pentru dulapurile XL3 cu 24 sau 36 de module.
Pe langa catalogul de produse Legrand, sunt disponibile catalogul electronic si softurile de amenajare si dimensionare XlPro2, respective XlPro Calculation, mijloace eficiente pentru alegerea disjunctoarelor DMX³ si a sistemului de distributie a energiei electrice.

Performanta in exploatare

Modul intuitiv si ergonomic de programare a unitatilor de protectie faciliteaza navigatia in ‘sistemul’ DMX³. Solutia de interblocare simplificata face posibila realizarea de inversoare de sursa cu 2 sau 3 disjunctoare. Unitatea de automatizare permite realizarea de inversoare de sursa automate. Versiunile fixa si debrosabila asigura necesitatile din punct de vedere al operatiilor de mentenanta.
Noua gama DMX³ ofera o solutie completa. Suplimentar este asigurata mentenanta preventiva prin realizarea tuturor operatiilor de testare si de implementare in sistem necesare, asigurand astfel o durata lunga de viata disjunctoarelor din instalatiile dumneavoastra. Profitati de o gama completa de produse pentru a avea un consum de energie optimizat la un consum minim pentru performante maxime.
Controlul precis, combinat cu actiuni corective este cheia unei bune gestionari a consumului de energie. Cu functiuni de masurare evaluate, unitatile de protectie tactile garanteaza performanta energetica a instalatiei electrice.
 
Legrand DMX³ - Configurare si utilizare in conditii excelente
Legrand DMX³ - Configurare si utilizare in conditii excelente
Legrand DMX³ - Performanta in exploatare
Legrand DMX³ - Performanta in exploatare
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noua gama DMX³, faceti clic pe poza produsului prezentat mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact al firmei Legrand Romania Srl folosind butonul corespunzator.

Categorii

Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Instalatii electrice
Instalatii electrice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...