proidea.ro catalog online de informatii produse

Tehnologia revolutionara ECOSE®, acum in toata gama de solutii tehnice Knauf Insulation


2018. iulie 09.

Produse Knauf Insulation - grija pentru oameni si mediul inconjurator

Tehnologia revolutionara ECOSE®, acum in toata gama de solutii tehnice Knauf Insulation

Knauf Insulation a implementat ECOSE® Technology in intreaga suita de solutii tehnice. ECOSE® Technology este un liant fara formaldehida adaugata care nu emana praf inecacios si are un miros neutru, derivat in principal din materiale regenerabile rapid.

Dezvoltarea tehnologiei ECOSE® pentru toata gama de solutii tehnice Knauf Insulation vine in urma angajamentului companiei de grija pentru oameni si mediul inconjurator. Promisiunea de a inova permanent se reflecta in obtinerea celor mai bune materiale de izolare care sa protejeze cladirile, dar si persoanele care le manevreaza.

Tehnologia ECOSE® este inspirata din natura si urmareste sa creeze premisele unui mediu mai sanatos atat in interiorul cladirilor cat si in comunitate. De aceea, ECOSE® se bazeaza pe materie prima organica.

"Cand am integrat pentru prima data ECOSE® in intreaga noastra gama de vata minerala in 2009, a fost o schimbare semnificativa pentru industrie", spune Saša Bavec, director de marketing al grupului Knauf Insulation si director general divizia de sisteme. "Acum continuam aceasta traditie de pionierat prin transformarea tuturor solutiilor noastre tehnice cu aceasta tehnologie - o miscare care marcheaza o alta etapa importanta pentru compania noastra si beneficii remarcabile pentru clientii nostri".

Care sunt principalele beneficii ale tehnologiei inovatoare ECOSE®?

In primul rand, toate solutiile tehnice Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE® ofera performante exceptionale termice, acustice si sunt rezistente la foc. Aceste aspecte sunt importante, de exemplu, in solutiile de izolatie industriala si marina, in care eficienta energetica, siguranta si confortul sunt prioritati cheie. Insa, produsele cu tehnologia ECOSE® au multiple aplicatii si in viata urbana. Sunt materiale performante de izolare ce pot fi utilizate atat pentru propria casa, cat si la nivelul unor constructii complexe precum cladirile de birouri.

Produsele dedicate solutiilor tehnice cu ECOSE® dezvoltate de Knauf Insulation au fost premiate cu certificatul Eurofins, fiind recunoscute la nivel mondial ca materiale cu emisii extrem de scazute de substante toxice, conform standardelor de calitate RAL si EUCEB. Aceasta recunoastere reflecta implicarea Knauf Insulation in dezvoltarea unor produse ce respecta cele mai stricte reglementari privind emisiile de substante periculoase.

In plus, in procesul de fabricare al produselor Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE® nu sunt adaugate substante precum acrilici sau formaldehida. Culoarea maro deschis a produselor este o consecinta naturala a faptului ca nu sunt adaugati coloranti artificiali.

Experienta de lucru cu produsele ce incorporeaza tehnologia ECOSE® a demonstrat ca materialele sunt mai usor de manevrat, au un miros mai placut, iar mediul in care sunt executate lucrarile de izolare este mai curat decat atunci cand sunt utilizate materiale izolatoare conventionale.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Knauf Insulation cu tehnologia revolutionara ECOSE®, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Knauf Insulation Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Familie produse  Vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®

Materia prima pentru fabricarea vatei de sticla sunt deseurile din sticla. Gama de produse Knauf Insulation din fibre de vata minerala de sticla este sub forma de rulouri si placi. Produsele din vata minerala de sticla se comprima usor. Avantajul este ca se pot pune cantitati mari in pachete mici, ceea ce inlesneste transportul. Produsele comprimate isi pastreaza proprietatile si revin la grosimea lor initiala dupa despachetare. Compania Knauf Insulation, foloseste la fabricarea produselor izolante din vata mineral de sticla, un liant natural, fara formaldehida, realizat din materiale organice regenerabile, in locul produselor chimice bazate pe petrol. Datorita tehnologiei ECOSE®, toate produsele, fabricate din vata minerala de sticla au o culoare maro specifica, obtinuta natural fara vopsea sau coloranti artificiali. Portofoliu de vata de sticla poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri inclinate, fatada ventilata, pereti de compartimentare, plafoane si intradosuri, vata vrac (SUPAFIL) si vata de sticla pentru aplicatii multiple.

Familie produse  Vata minerala bazaltica Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®

Materia prima pentru fabricarea vatei minerale bazaltice este roca numita bazalt. Produsele din fibra bazaltica sunt fabricate sub forma de placi sau lamele. Sunt materiale mai dure, unul din avantajele lor fiind pastrarea pe termen lung a excelentelor proprietati mecanice. Produsele Knauf Insulation fabricate din vata minerala bazaltica sunt rezistente la foc (Clasa A1, cea mai buna protectie la foc), bune izolatoare termice si acustice, si isi pastreaza stabilitatea dimensionala in caz de presiune excesiva. Portofoliu de vata bazaltica poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri tip terasa, pardoseli, pereti exteriori - termosistem, acoperisuri inclinate, pereti exteriori - fatada ventilata, pereti de compartimentare, fadade cu izolare interioara, dar si pentru aplicatii tehnice (categorie izolatii tehnice).

Firma
Sediu: RO-50881 sector 5, Bucuresti, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 29, Cladirea AFI Tech Park 1, etaj 1
Telefon: +40 21 224 0206
Fax: +40 21 224 0207
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.ro
Web: www.izolezi.ro
Radu Mosteanu
specialist tehnic  
   
   
   
   
Knauf Insulation se numara printre cei mai mari producatori din lume de solutii de izolatie. Producator al unei game largi de materiale izolante, Knauf Insulation se pozitioneaza strategic si ofera solutii pentru toate tipurile de aplicatii. Prezent din 2008 in Romania, Knauf Insulation este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata materialelor izolante, cu un portofoliu ce include vata minerala de sticla, vata minerala bazaltica si placi din fibre de lemn (Heraklith). Portofoliul de vata minerala include o tehnologie inovatoare, ECOSE® Technology, care foloseste un liant fara continut de formaldehida, fabricat din materiale organice regenerabile, nu din produse chimice pe baza de petrol. Astfel, produsele Knauf Insulation sunt mai placute la atingere, produc mai putin praf, au miros neutru si sunt prietenoase cu mediul.
Denumiri marca: Knauf Insulation, ECOSE Technlogy
Stire
Knauf Insulation si-a actualizat continutul pe proidea.ro
2018.06.04    
Cuvinte cheie:  tehnologie  tehnologia  ecose  tehnology  toata  gama  produs  produse  solutie  solutii  tehnic  tehnice  kanuf  knauf  insulation  vata  minerala  vate  minerale  bazaltica  bazaltice  sticla  izolare  izolatie  izolatii