Noua scara FAKRO LWT Passive House

Pastreaza caldura in casa ta! Ai grija de mediu!

Izolatie perfecta, confirmata de Certificatul Passive House
FAKRO se defineste ca fiind o companie inovatoare si eco-friendly, care cauta mereu echilibrul intre tehnologie, om si natura. Aceasta preocupare permaneta, pentru gasirea unor solutii care sa fie ecologice si eficiente fara sa dauneze naturii, determina marirea constanta a gamei de produse FAKRO destinate locuintelor pasive.

Cel mai nou astfel de produs, in care se regaseste atat caracterul inovator cat si grija pentru mediu, este scara de acces la pod LWT Passive House, special conceputa pentru a raspunde standardelor de constructie pentru case pasive:
  • scara este echipata cu un kit de etansare ce asigura o izolatie perfecta, fara punti termice, fapt confirmat de institutii acreditate
  • scara LWT Passive House garanteaza un acces sigur si facil la pod, reprezentand in acelasi timp o bariera ce reduce pierderile de caldura dintre incaperea locuita si podul nelocuit.
Cheltuieli mai mici la incalzire si protectie mai mare fata de mediu
Design-ul verde, inovator, al scarii LWT Passive House garanteaza o izolatie termica excelenta (coeficientul de transmitanta termica U=0,51 W/m²k) care genereaza economii semnificative de energie.
Economie de spatiu
Scara LWT Passive House nu are nevoie de mult spatiu la pliere sau depliere. Odata pliata, scara se "ascunde" in tavan.

Usurinta in utilizare
Mecanismul de depliere al scarii LWT Passive House asigura operarea facila a acesteia.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre scara modulara din lemn Fakro LWT Passive House, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei KRONLUX Ferestre de mansarda Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Scari modulare din lemn Fakro LWF, LTK si LWL Scari modulare din lemn Fakro LWZ, LWK si LWS Scari modulare din lemn Fakro LWT Thermo si pentru case pasive Scari pantograf LST, LSZ si LSF antifoc
 
Scari modulare de acces la pod Fakro
6 produse

Scarile de acces la pod Fakro - sunt scari pliabile fabricate din lemn de pin sau din metal. Permit accesul la pod in siguranta. Dupa pliere, se inchid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spatiu in incapere.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Scara pentru pod
Scara pentru pod
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...