proidea.ro catalog online de informatii produse

Banda ultramoderna Connect pentru imbinarea placilor de gips-carton


2019. ianuarie 31.

Pentru aplicatii generale de finisare, in special pentru umplerea imbinarilor dintre placile de gips-carton

Banda ultramoderna Connect pentru imbinarea placilor de gips-carton

Banda Siniat Connect este un produs ultramodern, compozit, pentru aplicatii generale de finisare, in special pentru umplerea imbinarilor dintre placile de gips-carton. Miezul benzii este alb, foarte flexibil si durabil, dintr-un material rezistent la rupere care serveste drept baza. In plus, este acoperita cu impaslitura din fibre textile atasate pe centrul benzii pe ambele laturi, ceea ce asigura o aderenta perfecta pentru elementele de imbinare si vopsele. Aceasta are o perforare special creata pentru a imbunatati penetrarea ipsosului de imbinari. Data fiind capacitatea sa ridicata de absorbtie si suprafata rugoasa, banda asigura aderenta perfecta si o rezistenta sporita.

Suprafata perfect plata face ca banda Connect sa fie o solutie ideala pentru imbinarea placilor de gips-carton dispuse in diferite unghiuri. Partea superioara alba a benzii are caracteristici estetice excelente si nu se vede prin ipsosul de imbinari. Aceasta banda poate fi asezata cu usurinta pe un ipsos de imbinari gata preparat sau pe baza de gips. Deoarece banda este foarte subtire - 0.25-0.35mm, este usor de acoperit cu un ipsos cu intarire rapida si se poate finisa usor.

Aceeasi tehnologie este aplicata pe ambele fete ale benzii, fiind mult mai versatila si aplicatia sa fie mai usoara si mai intuitiva. Nu sunt necesare instrumente speciale pentru aplicare.

Beneficii
  • super rezistenta chiar si in camerele cu umiditate mare
  • protectie pe termen lung impotriva fisurilor
  • nu necesita umezire inainte de folosire
  • usor de acoperit cu ipsos de imbinare, deoarece este foarte subtire
  • compatibila cu orice ipsos de imbinare.
Aplicare
Benzile de imbinare Connect se folosesc pentru imbinarile placilor de gips-carton pe suprafete drepte (tavan sau perete) in locul benzii de plasa, cu fibre incrucisate sau de hartie. Formula inovatoare a miezului benzii ofera o legatura puternica, rezistenta la fisuri. Materialele de inalta calitate o fac solutia perfecta pentru medii umede, unde banda de hartie nu este recomandata (de exemplu, langa cada sau dus). Datorita varietatii de ipsosuri de imbinare si vopsele disponibile pe piata, testati produsul pe o suprafata redusa inainte de aplicarea finala.

Instrumente de lucru
Benzile Connect nu necesita instrumente speciale pentru aplicare si sunt usor de taiat cu un cutter sau foarfeca.

Ghid de montaj
Inainte de aplicare la temperatura scazuta (sub 5°C), tineti banda minim 24h la temperaturi de peste 10°C.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre banda Siniat Connect pentru imbinarea placilor de gips-carton, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Etex Building Performance SA, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-030857 sector 3, Bucuresti, str. Vulturilor, nr. 98, etaj 5
Telefon: +40 31 224 0100
Fax: +40 31 224 0101
E-mail:
Web: www.siniat.ro
Bogdan Tulbure  
manager tehnic si marketing  
Ana Maria Codre
trade marketing specialist +40 74 577 9957
   
Siniat Romania este membra a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Siniat este unul dintre liderii locali in solutii pentru constructii, iar in Romania detine doua fabrici, in care produce placi de gips-carton (la Turceni, judetul Gorj) si ipsos (la Aghiresu, judetul Cluj).

Fabrica de la Turceni a fost deschisa oficial in luna octombrie 2015, in urma unei investitii de 50 milioane de euro, si este cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania. Deschiderea acestei fabrici pozitioneaza Siniat Romania drept singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica, in acest fel ajutand la protejarea mediului inconjurator si contribuind la sustenabilitatea pe termen lung a propriilor operatiuni.

Compania furnizeaza produse si sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte, precum: sali de cinema, industria hoteliera, cladiri de birouri, spitale, institutii de invatamant si facilitati sportive, centre comerciale si rezidentiale.
Denumiri marca: Siniat
Stire
Banda Siniat Comfort pentru colturi interioare si exterioare din gips-carton
2019.01.21    
Alte stiri in categoria de produse Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Alte stiri in categoria de produse Izolatie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  banda  benzi  benzile  ultramoderna  ultramoderne  connect  conect  banda  benzi  siniat  etex  imbinare  imbinarea  imbinari  placa  placi  placilor  gipscarton  gips  carton  conect