proidea.ro catalog online de informatii produse

Banda Siniat Comfort pentru colturi interioare si exterioare din gips-carton


2019. ianuarie 21.

Durabilitate, rezistenta la rupere si fisurare

Banda Siniat Comfort pentru colturi interioare si exterioare din gips-carton

Banda Siniat Comfort este un produs ultramodern, compozit, pentru aplicatii generale de finisare, in special pentru colturi din gips-carton. Miezul benzii este alb, foarte flexibil si durabil, dintr-un material rezistent la rupere care serveste drept baza. In plus, banda, este acoperita cu impaslitura din fibre textile atasate pe centrul benzii, pe ambele laturi, ceea ce asigura o aderenta perfecta pentru elementele de imbinare si vopsele. Aceasta are o perforare special creata pentru a imbunatati penetrarea ipsosului de imbinari.

Data fiind capacitatea sa ridicata de absorbtie si suprafata rugoasa, banda asigura aderenta perfecta si o rezistenta sporita. Suprafata perfect plata face ca banda Comfort sa fie o solutie ideala pentru imbinarea placilor de gips-carton dispuse in diferite unghiuri. O linie speciala de-a lungul benzii asigura o pliere perfect dreapta, obtinand un finisaj si acoperire excelenta, intarind colturile interioare si exterioare pentru linii perfect drepte si durabile.

Forma optimizata a liniei de pliere combinata cu flexibilitatea ridicata a benzii asigura o formare si montare facila pentru o varietate de aplicatii unghiulare pentru colturi ascutite si obtuze. Coltul dintre tavan si perete se poate finisa cu o sectiune de banda, chiar si in interioarele spatioase. Partea superioara alba a benzii are caracteristici estetice excelente si nu se vede prin ipsosul de imbinari.

Aceasta banda poate fi asezata cu usurinta pe un ipsos de imbinari gata preparat sau pe baza de gips. Deoarece banda este foarte subtire - 0.25-0.35mm, este usor de acoperit cu un ipsos cu intarire rapida si se poate finisa usor.

Beneficii:
  • durabilitate, rezistenta la rupere si fisurare
  • inlocuieste profilul de colt din aluminiu
  • structura de baza moderna asigura o suprafata flexibila si neteda
  • colturile interioare si exterioare sunt perfect drepte
  • rezistent la alcaline
  • fara deseuri de material - banda se utilizeaza 100% datorita cutiei cu design special in care este ambalata
  • nu necesita umezire inainte de folosire
  • compatibil cu orice tip de ipsos de imbinari
  • nu iese prin ipsosul de imbinare
  • potrivit pentru vopsire.
Aplicare:
Benzile de colt Comfort se utilizeaza pentru formarea si intarirea colturilor interioare si exterioare in locul profilelor de colt din aluminiu. Cu ajutorul benzii se obtin colturi netede, drepte si rezistente. Se poate aplica in orice unghi pe colturile interioare si exterioare sau la imbinarea cu tavanul. Formula inovatoare face ca banda Comfort sa fie solutia perfecta pentru medii umede, unde banda de hartie nu este recomandata (de exemplu, langa cada sau dus). Datorita varietatii de ipsosuri de imbinare si vopsele disponibile pe piata, testati produsul pe o suprafata redusa inainte de aplicarea finala.

Instrumente de lucru:
Benzile Comfort nu necesita instrumente speciale pentru aplicare. Benzile Comfort sunt usor de taiat cu un cutter sau foarfeca.

Ghid de montaj:
Inainte de aplicare la temperature scazuta (sub 5°C), tineti banda minim 24h la temperaturi de peste 10°C.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre banda Siniat Comfort pentru colturi interioare si exterioare din gips-carton, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Etex Building Performance SA, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-030857 sector 3, Bucuresti, str. Vulturilor, nr. 98, etaj 5
Telefon: +40 31 224 0100
Fax: +40 31 224 0101
E-mail:
Web: www.siniat.ro
Bogdan Tulbure  
manager tehnic si marketing  
Ana Maria Codre
trade marketing specialist +40 74 577 9957
   
Siniat Romania este membra a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii.

Siniat este unul dintre liderii locali in solutii pentru constructii, iar in Romania detine doua fabrici, in care produce placi de gips-carton (la Turceni, judetul Gorj) si ipsos (la Aghiresu, judetul Cluj).

Fabrica de la Turceni a fost deschisa oficial in luna octombrie 2015, in urma unei investitii de 50 milioane de euro, si este cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din Romania. Deschiderea acestei fabrici pozitioneaza Siniat Romania drept singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica, in acest fel ajutand la protejarea mediului inconjurator si contribuind la sustenabilitatea pe termen lung a propriilor operatiuni.

Compania furnizeaza produse si sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte, precum: sali de cinema, industria hoteliera, cladiri de birouri, spitale, institutii de invatamant si facilitati sportive, centre comerciale si rezidentiale.
Denumiri marca: Siniat
Stire
Banda ultramoderna Connect pentru imbinarea placilor de gips-carton
2019.01.31    
Alte stiri in categoria de produse Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Alte stiri in categoria de produse Izolatie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  etex  siniat  bada  benzi  comfort  gips  carton  imbinari  colt  colturi  interioare  exterioare