proidea.ro catalog online de informatii produse

EJOT ISO Corner - element de fixare agrementat pentru montaj planificat ulterior


2019. martie 07.

Pentru sarcini medii si grele pe fatadele termoizolanteSolutie utilizata inaintea finalizarii sistemelor de izolatie termica, respectiv in timpul realizarii lor, consolele de fixare integrate in aceste izolatii termice se numesc montaje planificate. Acestea pot fi utilizate la fixarea balustradelor generale, balustradelor balcoanelor frantuzesti, obloanelor, jaluzelelor, consolelor de climatizare, etc.

Elementului de fixare EJOT ISO Corner ii sunt atribuite nenumarate avantaje convingatoare. Consola de prindere este realizata din spuma dura PU, astfel, acesta reduce semnificativ puntile termice, prin urmare, ofera o solutie optima pentru montajul planificat a sarcinilor medii si grele pe fatadele termoizolante.

Are doua suprafete de montaj, astfel din cele doua pozitii de instalare, permite doua pozitii de montaj. In cazul fixarilor sau instalarilor autorizate, utilizarea suruburilor speciale EJOT Delta-PT (care sunt incluse in kit) este absolut necesara, dupa gaurire, iar sistemul se fixeaza cu ajutorul acestor suruburi speciale insurubate de consola EJOT ISO Corner.

In cazul fixarii consolei EJOT ISO Corner de pereti, trei seturi de dibluri de modele diferite sunt incluse in kit, ce garanteaza fixarea sigura in orice tip de material de constructie. EJOT ISO Corner este disponibil in trei dimensiuni, astfel poate fi taiat la dimensiunea necesara in functie de grosimea izolatiei.

Cel mai important avantaj al elementului de fixare EJOT ISO Corner, comparativ cu solutiile utilizate pana in prezent, este faptul ca acesta nu necesita finisare ulterioara, de corectie sau de egalizare a suprafetei.

  • un singur element, doua suprafete de instalare
  • material poliuretan, instalare pe doua fete
  • reduce puntile termice
  • utilizat pentru: gard, obloane, jaluzele, console, grile.


In videoclipul de mai jos, se poate viziona instalarea profesionala si corecta a elementului de fixare EJOT ISO Corner pentru montaj planificat ulterior.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre elementul de fixare EJOT ISO Corner pentru montaj planificat ulterior, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ejot Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-110078 Arges, Pitesti, Str. Depozitelor, Nr. 27
Telefon: +40 24 822 3886
Fax: +40 24 822 3884
E-mail:
Web: www.ejot.ro
Marcu Vlad
  +40 72 355 4848
   
   
   
Ejot este un grup de companii mijlocii care opereaza in domeniul tehnologiei de fixare. Originea grupului de afaceri este fostul Adolf Böhl GmbH & Co KG, un producator de suruburi si cuie in Germania. Cu timpul, extinderea, achizitiile si diversificarea au dezvoltat fosta companie de suruburi in grup de afaceri, avand in prezent aprox. 2100 de angajati. Aproximativ 1400 de angajati in companiile din Germania, in continuare 700 de salariati apartin birourilor externe si de companii din Europa, America si Asia. Ejot cu cele 20 de companii de distributie si de productie este unul dintre liderii de pe piata europeana in tehnologie de fixare. In plus, Ejot este membru in corporatia de fixare Global Alliance (GFA), o uniune internationala de specialisti in domeniul tehnologie de fixare. Aceasta alianta permite disponibilitatea la nivel mondial a produselor si tehnologii pentru clientii de operare la nivel global.
Denumiri marca: Ejot, MKT, Sormat, DWS POHL, Sita, Systea
Alte stiri in categoria de produse Element de ancorare si fixare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de ancorare si fixare
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  ejot  iso  corner  element  elemente  montaj  montare  fixare  planificat  planificata  planificate  ulterior  ulterioare