proidea.ro catalog online de informatii produse

EJOT a lansat noua gama completa de sifoane pentru acoperisuri plane


2018. august 03.

Noile guri de scurgere si deversare Ejot din PVC pentru acoperisuri terasaGurile de scurgere si deversare pentru acoperisuri terasa cu membrana PVC, FPO sau BITUM au urmatoarele caracteristici:
  • rezistenta ridicata la impact
  • stabilizat la UV
  • lungimea standard a tevii: 30 cm
  • se pot produce pe sectiune rotunda si dreptunghiulara
  • sectiunea dreptunghiulara se poate face la cerere cu o latime maxima de 1 m.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre gama completa de sifoane Ejot pentru acoperisuri plane, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ejot Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-110078 Arges, Pitesti, Str. Depozitelor, Nr. 27
Telefon: +40 24 822 3886
Fax: +40 24 822 3884
E-mail:
Web: www.ejot.ro
Marcu Vlad
  +40 72 355 4848
   
   
   
Ejot este un grup de companii mijlocii care opereaza in domeniul tehnologiei de fixare. Originea grupului de afaceri este fostul Adolf Böhl GmbH & Co KG, un producator de suruburi si cuie in Germania. Cu timpul, extinderea, achizitiile si diversificarea au dezvoltat fosta companie de suruburi in grup de afaceri, avand in prezent aprox. 2100 de angajati. Aproximativ 1400 de angajati in companiile din Germania, in continuare 700 de salariati apartin birourilor externe si de companii din Europa, America si Asia. Ejot cu cele 20 de companii de distributie si de productie este unul dintre liderii de pe piata europeana in tehnologie de fixare. In plus, Ejot este membru in corporatia de fixare Global Alliance (GFA), o uniune internationala de specialisti in domeniul tehnologie de fixare. Aceasta alianta permite disponibilitatea la nivel mondial a produselor si tehnologii pentru clientii de operare la nivel global.
Denumiri marca: Ejot, MKT, Sormat, DWS POHL, Sita, Systea
Alte stiri in categoria de produse Sistem de drenare a apei pluviale de pe acoperis
Alte stiri in categoria de produse Sistem de tuburi, fiting, rigola
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  ejot  romania  noua  gama  pvc  gura  guri  scurgere  deversare  acoperis  terasa  plan