Diblul Ejot FDD-Plus pentru acoperisuri-plane

Noile dibluri pentru acoperisuri plane, adecvate pentru toate tipurile de substraturi masive

Specialistul in substraturi masive
Pentru acoperisurile-plane, Ejot ofera pe loc un specialist pentru fixarea benzilor de hidroizolare a acoperisurilor si a izolatiilor pe toate substraturile masive utilizate in mod curent precum betonul, betonul usor si betonul celular.

Prelucrare simpla si adancimi de montare reduse
Diblul pentru acoperisuri-plane, Ejot FDD-Plus-50, este un surub autofiletant cu agrementul tehnic european ETA-07/0013. Prin renuntarea la sculele de montare complicate, diblul cu element de actionare T30 poate fi prelucrat in conditii de siguranta. Acesta dispune de adancimi de montare extrem de reduse de numai 30 mm in beton C12/15.
Gama de lungimi a FDD-Plus include lungimi totale cuprinse intre 96 mm si 535 mm. Cu noua generatie de dibluri pentru acoperisuri-plane este posibila ancorarea sigura a benzilor de hidroizolare a acoperisurilor si a izolatiilor cu grosimi de pana la 500 mm. Incepand cu lungimea totala de 375 mm, diblul se livreaza impreuna cu surubul premontat.

Si in cazul izolatiilor in panta, diblurile pentru acoperisuri-plane se pot utiliza in mod optim prin alegerea corecta a lungimilor.
Protectie ridicata impotriva coroziunii conform ETAG 006
  • Surub autofilentant
    In versiunea standard, surubul autofiletant este prevazut cu un strat de protectie organic care indeplineste cele mai ridicate cerinte de protectie impotriva coroziunii (15 clicluri Kesternich, DIN 50018, 1997). In plus, pentru renovare se ofera o varianta de diblu autofiletant din inox.
  • Reducerea puntilor termice
    Mansonul diblului se realizeaza din plastic de inalta calitate. Puntile termice se reduc in mod eficient prin separarea termica a componentelor diblului pentru acoperisuri-terasa, deoarece diblul autofiletant se scufunda in tubul din plastic al suportului.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre diblurile Ejot FDD-Plus pentru acoperisuri-plane, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ejot Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Fixari EJOT pentru acoperisuri plane (FLD)
 
Fixari EJOT pentru acoperisuri plane (FLD)

Produsele EJOT de fixare pentru acoperisuri plane sunt: suruburi, talere de sustinere, dibluri, dibluri cui, dispozitivele de montaj, aparatele de montaj si aparatele manuale de montare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Element de fixare pentru izolatii
Element de fixare pentru izolatii
Tehnologie de ancorare si fixare
Tehnologie de ancorare si fixare
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...