Uscatorul de maini Dyson Airblade 9kJ

Uscatorul de maini Dyson Airblade 9kJ

Consum de energie redus de doar 9,1 kilojouli/uscare

Gama de uscatoare profesionale de maini de la Dyson Airblade a primit un nou model. Dyson Airblade 9kJ este cel mai recent uscator de maini cu jet de aer produs de reputata companie britanica. Inginierii au ales aceasta denumire, 9kJ adica 9 kilojouli, pentru a exprima energia consumata pentru uscarea mainilor de catre acest uscator. Bazat tot pe motorul digital v4 de la Dyson, acest uscator de maini foloseste o arhitectura noua care asigura un traseu mai mic al jetului de aer catre maini, folosind si celelalte tehnologii care au facut din Dyson Airblade liderul in acest domeniu, respectiv filtrare HEPA, design original, actionare fara atingere si fiabilitate foarte crescuta.

Dyson Airblade 9kJ este primul model Dyson Airblade la care se poate alege modul de functionare a motorului, fie modul MAX - 900 W, fie modul ECO - 650 W, un consum de energie extrem de redus care nu face compromisuri cu viteza de uscare a mainilor. Dyson Airblade 9kJ are o carcasa de otel inox extrem de rezistenta si foloseste senzori ultra rapizi (time of flight) pentru o actionare fara atingere, caracteristici foarte importante pentru a face din acest uscator un produs foarte igienic.

Ca la orice uscator Dyson, garantia este de 5 ani de zile, iar instalarea se face rapid si fara mari batai de cap. Dyson Airblade este importat in Romania prin GBR Tronics Srl.

Produse mentionate in articol
Dyson Airblade 9kJ - uscator de maini
 
Dyson Airblade 9kJ - uscator de maini

Uscatorul de maini Dyson Airblage 9kJ foloseste 9,1 kilojouli per uscare. Consuma cu 30% mai putina energie decat alte uscatoare cu filtru HEPA. Pot reduce amprenta de carbon. Produc cu pana la 85% mai putin CO₂ decat alte uscatoare de maini si cu pana la 85% mai putin CO₂ decat prosoapele de hartie. Dotat cu filtru HEPA H13. Timp de uscare: 10/12 secunde. 2 moduri de functionare: Max (900 W) sau Eco (650 W).

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Sistem igienic pentru toaleta publica
Sistem igienic pentru toaleta publica
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...