proidea.ro catalog online de informatii produse

Sisteme de manipulare Pull-Out pentru picking si depozitarea matritelor


2018. februarie 14.

Sporeste capacitatea de depozitare si faciliteaza accesul la fiecare componenta

Unitatile mobile Pull-Out permit manipularea paletilor prin glisare in mod similar cu principiul de functionare al sertarelor, chiar si in conditii de incarcare la capacitate completa de pana la 1000 kg.

In pozitie extinsa, faciliteaza accesul la intregul palet. Unitatea mobila Pull-Out elimina necesitatea lasarii unui spatiu liber de manevra deasupra paletilor, eficientizand astfel depozitarea.

Unitatea mobila Pull-Out:
  • sporeste capacitatea de depozitare
  • faciliteaza accesul la fiecare componenta
  • asigura manipulare rapida a produselor si cresterea eficientei proceselor de manipulare
  • ofera conditii de lucru ergonomice, net imbunatatite
  • pentru manipularea produselor grele se pot folosi macarale.
Unitatea mobila Pull-Out ajuta la economisirea spatiului, cat si al timpului, asigurand in acelasi timp conditii de lucru imbunatatite si posibilitati ergonomice de ridicare a produselor de pe palet.

Manipularea componentelor/subansambleror care trebuie trimise spre liniile de asamblare? Folosirea unitatii mobile Pull-Out asigura diminuarea timpului pentru aceste procese si cresterea eficientei muncii.

Nevoia de acces usor la fiecare produs sau manipulare cu macaraua pentru produsele grele? Pull-Out Unit este special creat pentru a satisface aceste cerinte.

Prin montarea de unitati mobile Pull-Out pe sistemele de depozitare a paletilor, se poate creste numarul paletilor depozitati si al punctelor de preluare, spatiul ocupat ramanand neschimbat. Distantele de operare mai scurte ofera posibilitatea de preluare mai rapida si mai eficienta a produselor stocate pe paleti si in acelasi timp permite eliberarea de spatiu pretios, care este astfel valorificat cat se poate de eficient.
Stelaj dotat cu unitati mobile Pull-Out pentru matrite grele:
Cei care folosesc matrite pentru injectia produselor din plastic se intalnesc cu o serie de probleme specifice. Matritele sunt grele, dificil de manipulat si de depozitat pe rafturi conventionale. De asemenea rafturile conventionale nu permit accesul facil la toate matritele depozitate.

Pentru acestia, Dexion a proiectat o solutie speciala, bazata pe sistemul Pull-Out Unit. Este o versiune mai robusta, proiectata la dimensiuni speciale pentru matrite. Sertarele Pull-Out se deschid in procent de 70% si permit macaralei sa preia si sa depoziteze matritele necesare direct de pe raft, indiferent de nivelul la care acestea se afla.

Datorita specificului acestor produse, cu greutati extrem de mari, dublate de necesitatea de a extrage sertarele, sistemele clasice de depozitare nu ar fi oferit suficienta stabilitate sistemului de sertare pentru matrite. Ca atare Dexion a proiectat un sistem special, bazat pe profile laminate la cald, de tip IPE, folosite in constructii precum si in sistemele de depozitare in consola.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de manipulare Pull-Out, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Dexion Storage Solutions Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-505400 Brasov, Rasnov, str. Campului, nr. 1A
E-mail:
Web: www.dexion.ro
Cristian Androne
national sales manager +40 73 488 8449
   
Dexion a fost initial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revolutionat rafturile reglabile si alte forme de rafturi si sisteme de depozitare de la sfarsitul anilor 1940. Fabrica din Romania a companiei Dexion a fost infiintata la Rasnov, langa Brasov in anul 2006. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.
Din 2018 Dexion face parte din Gonvarri Material Handling, pan-european (lider mondial) in furnizarea de produse si solutii de depozitare. In plus, Grupul este prezent pe intreg teritoriul Europei prin marcile Constructor, Kasten si PSS.
Denumiri marca: Constructor, Dexion, Kasten, PSS
Cuvinte cheie:  dexion  sistem  sisteme  raftu  rafturi  paleti  manipulare  pull  out  unit  pullout  glisare  unitate  unitati  mobila  mobile  depozitare  depozit  matrite  grele