Suport Dexion pentru instalatii cu sprinkler integrate in rafturi

O mica componenta, o multitudine de beneficii

Cresterea popularitatii instalatiilor cu sprinkler integrate in structurile de rafturi a generat o crestere a  sigurantei depozitului. Sistemele integrate sunt mai eficiente decat cele montate pe tavan in cladirile moderne deoarece elimina problemele aduse de tavanele inclinate sau extrem de inalte.

dexion_p90_sprinkler
dexion_p90_sprinkler

Acestea pot fi pozitionate mai aproape de rafturile care sustin marfurile si datorita proximitatii lor fata de sursa de foc, se pot activa mai rapid, stingand focul in faza  incipienta, impiedicand raspandirea incendiului si reducand daunele produse de catre apa pe o zona mai restransa. 

Aceste sisteme se bazeaza pe conductele care transporta apa sau gazul si care trebuie sa fie instalate corect, in linie dreapta. Daca conductele se indoaie sau deformeaza si impiedica curgerea compusului de stingere, consecintele pot fi devastatoare. Chiar daca nu au loc vatamari sau victime, daunele produse de actiunea focului si a apei reprezinta pierderi financiare serioase pentru o companie.

A avea un sistem de aspersoare care nu functioneaza corect este mai rau decat a nu avea deloc un astfel de sistem instalat.

Echipa de ingineri de la Dexion a proiectat si produs o piesa mica, dar esentiala - suportul P90 Sprinkler care rezolva problemele cu obstructionarea tubulaturii de transport a solutiilor antiincendiu. 

Disponibil in doua variante de dimensiune pentru a reflecta diferitele cerinte de incarcare, suportul P90 Sprinkler este independent si poate fi instalat direct pe coloanele raftului. Acest lucru ii confera stabilitate si rezistenta suplimentara.
dexion_p90_sprinkler_rafturi
dexion_p90_sprinkler_rafturi

Numarul de suporturi necesare si configurarea corecta a acestora se va face individual, pentru fiecare proiect, conform normelor EN 12845: 2004.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre suportul antiincendiu Dexion P90 Sprinkler, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Dexion Storage Solutions Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol
Sistem de rafturi pentru paleti P90 Dexion
 
Sistem de rafturi pentru paleti P90 Dexion

Prin gama larga de rafturi pentru paleti, se pot realiza structuri de rafturi care optimizeaza spatiul si fluxul logistic conform necesitatilor, astfel incat investitia clientului sa fie rentabila. De la rafturile clasice cu culoar larg la rafturile pe baze mobile sau la sistemele satelit Pallet Shuttle, sistemele de rafturi pentru paleti pot fi configurate pentru a obtine solutia optima. Dexion produce o gama larga de coloane si traverse, astfel incat se pot realiza structuri care ajung si la 30 de metri inaltime. Dimensiunile sunt personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale clientului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Suport antiincendiu P90 Sprinkler
 
Suport antiincendiu P90 Sprinkler

Disponibil in doua variante de dimensiune pentru a reflecta diferitele cerinte de incarcare, suportul P90 Sprinkler este independent si poate fi instalat direct pe coloanele raftului. Acest lucru ii confera stabilitate si rezistenta suplimentara. Numarul de suporturi necesare si configurarea corecta a acestora se va face individual, pentru fiecare proiect, conform normelor EN 12845: 2004.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Raft pentru paleti
Raft pentru paleti
Sistem antiincendiu, stingator de mana
Sistem antiincendiu, stingator de mana
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Sistem antiincendiu, produs de protectie pasiva antifoc
Sistem antiincendiu, produs de protectie pasiva antifoc
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...