proidea.ro catalog online de informatii produse

Suport Dexion pentru instalatii cu sprinkler integrate in rafturi


2017. iunie 07.

O mica componenta, o multitudine de beneficii

 
Cresterea popularitatii instalatiilor cu sprinkler integrate in structurile de rafturi a generat o crestere a sigurantei depozitului. Sistemele integrate sunt mai eficiente decat cele montate pe tavan in cladirile moderne deoarece elimina problemele aduse de tavanele inclinate sau extrem de inalte. Acestea pot fi pozitionate mai aproape de rafturile care sustin marfurile si datorita proximitatii lor fata de sursa de foc, se pot activa mai rapid, stingand focul in faza incipienta, impiedicand raspandirea incendiului si reducand daunele produse de catre apa pe o zona mai restransa.

Aceste sisteme se bazeaza pe conductele care transporta apa sau gazul si care trebuie sa fie instalate corect, in linie dreapta. Daca conductele se indoaie sau deformeaza si impiedica curgerea compusului de stingere, consecintele pot fi devastatoare. Chiar daca nu au loc vatamari sau victime, daunele produse de actiunea focului si a apei reprezinta pierderi financiare serioase pentru o companie.

A avea un sistem de aspersoare care nu functioneaza corect este mai rau decat a nu avea deloc un astfel de sistem instalat.
Echipa de ingineri de la Dexion a proiectat si produs o piesa mica, dar esentiala - suportul P90 Sprinkler care rezolva problemele cu obstructionarea tubulaturii de transport a solutiilor antiincendiu.

Disponibil in doua variante de dimensiune pentru a reflecta diferitele cerinte de incarcare, suportul P90 Sprinkler este independent si poate fi instalat direct pe coloanele raftului. Acest lucru ii confera stabilitate si rezistenta suplimentara. Numarul de suporturi necesare si configurarea corecta a acestora se va face individual, pentru fiecare proiect, conform normelor EN 12845: 2004.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre suportul antiincendiu Dexion P90 Sprinkler, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Dexion Storage Solutions Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-505400 Brasov, Rasnov, str. Campului, nr. 1A
E-mail:
Web: www.dexion.ro
Cristian Androne
national sales manager +40 73 488 8449
   
Dexion a fost initial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revolutionat rafturile reglabile si alte forme de rafturi si sisteme de depozitare de la sfarsitul anilor 1940. Fabrica din Romania a companiei Dexion a fost infiintata la Rasnov, langa Brasov in anul 2006. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.
Din 2018 Dexion face parte din Gonvarri Material Handling, pan-european (lider mondial) in furnizarea de produse si solutii de depozitare. In plus, Grupul este prezent pe intreg teritoriul Europei prin marcile Constructor, Kasten si PSS.
Denumiri marca: Constructor, Dexion, Kasten, PSS
Cuvinte cheie:  dexion  storage  suport  suporturi  suportul  anti  incendiu  antiincendiu  p90  p  90  paleti  palet  rafturi  raft  sprinkler  depozit  depozite  sitem  sisteme  sistemul  stingator  stingatoare  incendii