GIRA Profil 55 pentru instalatii montate aparent

Solutii pentru cladiri inteligente - Pune capat haosului!

Vine un moment cand prizele si intrerupatoarele din casa pur si simplu nu mai sunt suficiente, par ca tot timpul iti stau in cale si de multe ori dau nastere unei aglomerari de cabluri imposibil de controlat. Sa ne gandim la bucatarie, spre exemplu, unde spatiul este esential. Aici toate electrocasnicele necesare trebuie sa fie conectate la o sursa de curent - cafetiera, toaster-ul, blender-ul, mixerul si chiar si radioul portabil. Ca sa extindem mereu instalatia electrica existenta trebuie sa daramam peretii si sa instalam cabluri noi.
Exista insa o solutie inteligenta si sigura pentru a face lumina in acest haos. Cu GIRA Profil 55 e usor sa extinzi instalatia electrica existenta printr-o metoda care iti si permite sa tot adaugi functii. Profilul robust de aluminiu trebuie doar sa fie fixat in perete, in locul unde exista deja o sursa de alimentare. Pentru a face acest lucru, se scoate o priza existenta, caci Profil 55 acopera la fix carcasa montata aparent. Se poate montat atat vertical, cat si orizontal.

GIRA Profil 55, care este disponibil in multiple variante de lungime, poate fi echipat cu toate functiile unei instalatii electrice moderne. Poate fi folosit pentru montarea prizelor suplimentare pentru electrocasnicele mici din bucatarie, dar si pentru intrerupatoare, dimmere sau chiar transmitatoare pentru radioul incastrat de la GIRA. Numai datorita acestor caracteristici se obtine mai mult spatiu si mai mult confort in bucatarie. Si asta usor si rapid, pentru ca nu este nevoie sa spargem faianta sau sa conectam cabluri suplimentare.
Bineinteles ca GIRA Profil 55 se integreaza perfect si in alte incaperi din casa - de exemplu in baie, unde senzorul radio de temperatura integrat asigura temperatura dorita la orice ora din zi. Montat langa usa de la intrare Profil 55 integreaza componentele sistemului de interfonie GIRA. In atelierul amenajat la subsol, in camera de relaxare sau in garaj Profil 55 poate fi montat sub rafturile suspendate cu ajutorul a cateva suporturi de montare. Daca se fixeaza picioruse de sustinere si un cablu de alimentare flexibil sta foarte bine chiar si pe un birou.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele din gama GIRA, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Demco Electro Design Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Gama de aparataj Gira E2
 
Gama de aparataj Gira E2

Programul de intrerupatoare Gira E2 combina design-ul discret cu materialul functional si cu tehnica inteligenta: este disponibil in cele patru culori alb imaculat sidefat, alb imaculat lucios, aluminiu si antracit si este realizat dintr-un termoplastic durabil si rezistent la lovituri cu stabilitate ridicata la radiatii UV si cu o suprafata usor de intretinut. Pentru programul de intrerupatoare sunt disponibile peste 300 de functii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Dispozitiv polivalent de control inteligent Gira G1
 
Dispozitiv polivalent de control inteligent Gira G1

Toate functiile specifice unei cladiri inteligente pot fi controlate usor, folosind interfata intuitiva a Gira G1. Functia selectata este apelata printr-o singura atingere sau printr-un simplu gest. Urmarind cativa pasi simpli, se pot programa foarte usor functii automate si scene complexe, pentru modificari ulterioare ori de cate ori aveti nevoie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Gama de intrerupatoare Gira TX_44
 
Gama de intrerupatoare Gira TX_44

Gama de intrerupatoare Gira TX_44 se poate utiliza la exterior sau in spatii umede, dar poate fi la fel de bine incorpoarata si pentru interior. Gama este disponibila in culorile aluminiu, antracit sau alb pur. Gira TX_44 are o gama larga de functii ce pot fi instalate cu protectie la apa prin integrarea aparatelor din Sistem 55, incluzand prize de date, instabus si altele.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
gira_electro_design_system55_300functii
System 55 de la Gira
Un patrat, posibilitati infinite
System 55 de la Gira
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...