Noile porti bifold - cu deschidere rapida - de la Wisniowski, V-KING si Traffic

Poarta Wisniowski V-KING cu deschidere in W

O viziune noua la solutiile traditionale

Poarta V-KING

Este proiectata pentru o functionare intensa. Datorita constructiei sale revolutionare si a componentelor sale de cea mai buna calitate, functioneaza in cele mai dificile conditii. Aripile portii sunt actionate de motoare rapide fiabile, amplasate pe coloane structurale. Sunt perfecte pentru centre logistice, porturi, aeroporturi, parcari subterane si alte zone industriale care necesita securitate inalta si acces rapid. Au fost proiectate initial pentru accesul in inchisori si zone militarizate.

Poarta Wisniowski V-KING cu deschidere in W
Poarta Wisniowski V-KING cu deschidere in W

Cel mai important atribut este viteza de lucru - chiar si 1 m/s, care influenteaza eficienta traficului de vehicule care foloseste trecerea. In acest fel, V-KING combina in mod unic avantajele unei porti si a unei bariere.

Caracteristicile portilor V-KING si Traffic:

  • motor rapid
  • eficienta
  • fiabilitate
  • montaj universal
  • garantie 10 ani
  • anticoroziune
  • culori: RAL 5010; RAL 6005; RAL 7016; RAL 7030; RAL 9016; RAL 9005 (mat).

 

Poarta Traffic

Traffic este urmatoarea versiune a solutiei deja cunoscute in cadrul produselor dedicate controlului accesului. Noua poarta a fost construita pe structura portii de mare viteza V-KING. In intervalul de dimensiuni pana la Sj = 6 m si inaltimea in intervalul 2-2,5 m ofera o structura sudata sigura realizata din profiluri de 60×60 mm, cuplate cu balamale cu rulment.

Poarta Wisniowski Traffic cu deschidere in W
Poarta Wisniowski Traffic cu deschidere in W

Structura este montata complet pe stalpi de 160×160 mm. Traffic este o alternativa la poarta V-KING specializata si este disponibila in versiuni cu o singura foaie sau cu doua foi.

Versiunea mobila a portilor Traffic si V-KING
Este o solutie conceputa pentru sectorul care functioneaza in domeniul securizarii zonelor si instalatiilor in timpul constructiilor, reparatiilor, demolarilor, etc. Portile care constituie cele mai importante elemente ale controlului accesului au fost dotate cu baze de otel si incarcaturi de beton care stabilizeaza intreaga structura fara a fi nevoie de o fundatie si ancorare prealabila.

Produse mentionate in articol
Poarta V-KING cu deschidere in W
 
Poarta bifold V-KING cu deschidere in W

Poarta bifold (cu deschidere rapida) V-KING combina avantaje unei porti batante, porti culisante si a unei bariere de trafic intr-o singura poarta. Recomandata pentru locurile unde deschiderea rapida, siguranta si rigiditatea sunt prioritati. Conceputa pentru aplicari industriale precum centre logistice, porturi, aeroporturi sau penitenciare si alte obiective care necesita securitate inalta. Atat sistemul dublu de automatizari cat si stalpii sunt inclusi. Automatizarile permit o viteza de 1 m/s de deschidere al portii. Sistemul este bine protejat de intemperii primind certificarea IP65 de protectie la apa si praf, iar pentru un plus de securitate poarta este dotata cu o banda lamata pe toata bara superioara a portii. Tot sistemul incluzand poarta si automatizarile vin cu o garantie de 10 ani.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Poarta Traffic cu deschidere in W
 
Poarta bifold Traffic cu deschidere in W

Poarta bifold (cu deschidere rapida) Traffic este "fratele mai mic" al portii V-KING, venind cu aceeasi utilitate de a combina utilitatea unei porti batante, bariere de trafic si a unei porti culisante cu o viteza de deschidere superioara oricarei solutii. Ideala pentru centre logistice, porturi, aeroporturi sau penitenciare si alte obiective ce necesita securitate inalta, insa este ideala si pentru zone rezidentiale unde securitatea este necesara. Atat sistemul dublu de automatizari cat si stalpii sunt inclusi. Automatizarile permit o viteza de 0.6 m/s de deschidere al portii. Sistemul este bine protejat de intemperii primind certificarea IP65 de protectie la apa si praf.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Poarta
Poarta
Poarta industriala, poarta industriala rapida
Poarta industriala, poarta industriala rapida
Poarta industriala, usa de garaj, poarta, gard
Poarta industriala, usa de garaj, poarta, gard
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...