Tencuiala mecanizata cu efect termoizolant EVO TMT

Permeabila la vapori, aplicare mecanizata, hidrofoba

Cemacon a lansat tencuiala mecanizata cu efect termoizolant EVO TMT, pulbere de culoare gri, pe baza de var hidratat, ciment, nisipuri de tencuiala perlita si adaosuri din rasini sintetice.

Mod de lucru:
Inaintea tencuirii trebuie aplicate profile pentru muchii, din materiale ce nu ruginesc, la toate colturile si canturile. Pentru montarea acestora se recomanda utilizarea unui adeziv cu intarire rapida pe baza de ciment. Dupa respectarea timpului de uscare de minim 3 zile de la amorsarea suportului cu sprit de ciment cu prelucrare manuala sau mecanizata, se trece la operatia de tencuire. Tencuiala Cemacon EVO-TMT se poate prelucra si aplica cu masinile de tencuit obisnuite (PFT-G5C, M-TEC sau cu alte masini similare) in grosime de minim 10 mm la interior si minim 20 mm la exterior si maxim 25 mm. Tencuiala va fi stropita cu masina la grosimea necesara dupa care se va netezi cu dreptarul "H". Se prelucreaza prin razuire cu dreptarul trapez sau rabotul zimtat dupa care se driscuie cu drisca cu burete. Suprafata se mentine umeda prin stropire cu apa timp de 2 zile. Este important ca inaintea fiecarei folosiri a masinii (cu motor de min. 5,5 kW) furtunul ei sa fie umplut cu pasta de var sau de ciment.

In cazul aplicarii in grosimi mari (peste 25 mm) dupa aplicarea primului strat (max. 25 mm) suprafata se striaza orizontal si se umezeste inaintea aplicarii stratului urmator. Profile de montaj se dupa maxim 24 ore de la aplicarea tencuielii. Dupa inlaturarea profilelor de montaj se fac reparatii cu acelaai material.

Tencuiala mecanizata cu efect termoizolant EVO TMT
Tencuiala mecanizata cu efect termoizolant EVO TMT


Recomandari:
Lucrarile vor fi executate la o temperatura a aerului si a elementelor de zidarie de la +50°C pana la +300°C. Temperaturile nu trebuie sa scada sub +50°C pe timpul intaririi tencuielii. Nu se aplica pe elemente de zidarie inghetate, excesiv de calde sau pe timp de ploaie. Inaintea aplicarii stratului de finisaj se va mentine un timp de uscare de 10 zile pentru fiecare cm grosime al tencuielii. Produsul EVO-TMT nu se amesteca cu alte materiale. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

Utilizare:
Se utilizeaza la tencuirea bruta sau driscuita a peretilor exteriori sau interiori, prin prelucrare mecanizata sau manuala.

Produse mentionate in articol

Tencuiala mecanizata cu efect termoizolant EVO TMT
 
Tencuiala mecanizata cu efect termoizolant EVO TMT

Tencuiala mecanizata cu efect termoizolant EVO TMT, pulbere de culoare gri, pe baza de var hidratat, ciment, nisipuri de tencuiala perlita si adaosuri din rasini sintetice. Se utilizeaza la tencuirea bruta sau driscuita a peretilor exteriori sau interiori, prin prelucrare mecanizata sau manuala.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Crestere puternica a afacerii si produse inovative Cemacon
Crestere puternica a afacerii si produse inovative CEMACON
Rezultate financiare performante
Crestere puternica a afacerii si produse inovative CEMACON

Categorii

Tencuiala de finisaj
Tencuiala de finisaj
Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...