Noile placi termoizolante Bauder VIP TE

Bauder VIP TE este o solutie inovativa pentru termoizolarea teraselor

BauderVIP TE este o solutie inovativa pentru termoizolarea teraselor, care permit numai o inaltime a constructiei in special scazuta. Cu un miez vacuumat plat si izolator foarte ridicat se vor respecta acum inaltimile pentru jonctiuni, care nu au fost posibile cu materialele termoizolante conventionale.

BauderVIP TE este o solutie inovativa pentru termoizolarea teraselor, la care se permit o inaltime constructiva redusa. Cu gradul sau ridicat de termoizolare miezul vacuumat termoizolant (WLS 007) se pot respecta inaltimile de inchidere, care cu materialele termoizolante uzuale nu erau posibile.

BauderVIP TE este protejat pe partea inferioara cu covor de cauciuc granulat de grosime 3 mm si pe partea superioara cu 15 mm de BauderPIR. Ambele straturi de protectie sunt lipite de miezul vacuumat.
BauderVIP TE - Standard
Placi termoizolante cu dimensiuni standard
  • placi colt cu fasii PIR la doua muchii
  • placi margine cu fasii PIR la o muchie
  • placi centru fara fasii PIR
Egalizarea la margine se face cu BauderPIR FA TE

BauderVIP TE - Spezial
Fasii de PIR cu grosime de 40 mm pe doua muchii, fara falt necesar

Caracteristici speciale:
  • miez izolator vacuumat (WLS 007)
  • aplicare dupa un plan de montaj specific obiectivului
Domenii de utilizare:
Termoizolatie pentru terase unde sunt permise in special inaltimi reduse. Datorita miezului izolator se pot obtine inaltimi reduse care nu sunt posibile la termoizolatiile obisnuite.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre placile termoizolante Bauder VIP TE, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Bauder Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Termoizolatii poliuretanice Bauder
 
Termoizolatii poliuretanice Bauder

Bauder PIR este o spuma poliuretanica dura dezvoltata cu indice PIR ridicat si prin aceasta cu proprietati imbunatatite. Este materialul termoizolant cu capacitatea de transfer termica cea mai scazuta si deja indeplineste cu grosimi mici cerintele ordonantei privind economisirea energiei. Termoizolatiie din Bauder PIR se evidentiaza prin rezistenta termica ridicata si stabilitate dimensionala buna. Bauder PIR este rezistent la bitum fierbinte si poate fi izolat cu membrane bituminoase. Bauder PIR nu putrezeste, este rezistenta la mucegai si ciuperci, inodora si fiziologica este fara indoiala de luat in considerare pentru viitoarele utilizarile tehnice in constructii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Termoizolatie, izolatie fonica
Termoizolatie, izolatie fonica
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...