Aparate de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S

Gama de aparate de aer conditionat split Vitoclima 200-S ofera, prin paleta larga de puteri disponibile, solutii optime pentru orice necesitate

Toate modelele gamei Vitoclima se incadreaza cel putin in clasa energetica "A", indiferent de marimea constructiva. Echipamentele Viessmann se remarca atat prin randamentul energetic ridicat si eficienta climatizarii, cat si prin usurinta intretinerii si multitudinea de posibilitati de montaj. Aparatele de aer conditionat Vitoclima sunt foarte usor de utilizat, prin intermediul telecomenzilor fara fir, disponibile in furnitura standard.

Autocuratire automata
Dupa oprirea compresorului si intreruperea procesului de climatizare, ventilatorul unitatii interioare ramane in functiune inca o perioada de timp. Prin aceasta se asigura uscarea umezelii din vaporizator care creaza in mod obisnuit mediul de dezvoltare al bacteriilor.

Modul de noapte
Aceasta functie are ca scop adaptarea regimului de functionare a instalatiei de climatizare in corelare cu modificarile metabolismului din timpul somnului. Printr-o crestere controlata a temperaturii (in regimul de racire) sau scadere a temperaturii (in regimul de incalzire) se asigura astfel conditiile pentru un somn confortabil.
Tehnologia DC-Inverter
DC-Inverter este o tehnologie care asigura reglarea liniara a turatiei compresorului aparatului de aer conditionat, in functie de necesarul de moment. Prin intermediul tehnologiei DC-Inverter se asigura o functionare economica a echipamentului de climatizare, adaptata permanent la necesarul Dvs.
Astfel, aparatele Vitoclima 200-S sunt foarte eficiente enegetic la functionarea in sarcina partiala. Valorile mari ale coeficientilor COP /EER contribuie la scaderea costurilor de operare a echipamentului.

Avantaje la prima vedere:
  • Tehnologia DC Inverter regleaza functionarea compresorului in functie de necesitati; in felul acesta aparatul de aer conditionat va functiona economic, asigurand un confort ridicat
  • Nivel energetic pana la clasa "A++"
  • Telecomanda fara fir care asigura o utilizare confortabila a aparatului
  • Autocuratare automata: prin comanda ventilatorului unitatii interioare, dupa utilizare, realizandu-se astfel uscarea condensului, care creaza un mediu propice formarii bacteriilor
  • Modul "de noapte": consta intr-o functionare silentioasa, fiind ideal pentru instalarea in dormitoare
  • Asigura o incalzire economica si confortabila, chiar si atunci cand temperaturile exterioare sunt negative
  • Consum minim de energie in stand-by
  • Distribuire omogena a aerului prin intermediul lamelelor cu unghiuri largi
  • Filtru lavabil
  • Functie de incalzire / racire rapida (modul turbo).

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre aparatele de aer conditionat Viessmann Vitoclima, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Viessmann Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Aparate de aer conditionat Viessmann
 
Aparate de aer conditionat Viessmann

Gama de aparate de aer conditionat split Vitoclima 200-S si Vitoclima 300-S ofera, prin paleta larga de puteri disponibile, solutii optime pentru orice necesitate. Aparatele de aer conditionat Vitoclima completeaza cu succes gama de produse Viessmann in segmentul tehnicii de climatizare. Toate modelele gamei Vitoclima se incadreaza in clasa energetica „A”, indiferent de marimea constructiva. Echipamentele se remarca atat prin randamentul energetic ridicat si eficienta climatizarii, cat si prin usurinta intretinerii si multitudinea de posibilitati de montaj. Toate aparatele de aer conditionat Vitoclima sunt foarte usor de utilizat, prin intermediul telecomenzilor fara fir, disponibila in furnitura standard.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Sistemele inovatoare Viessmann conving prin calitatea deosebita, eficienta si fiabilitate
Sistemele inovatoare Viessmann conving prin calitatea deosebita, eficienta si fiabilitate
Importanta etichetarii energetice in sistemele de incalzire si preparare a apei calde menajere
Sistemele inovatoare Viessmann conving prin calitatea deosebita, eficienta si fiabilitate

Categorii

Instalatie de climatizare split
Instalatie de climatizare split
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...