Luxclear Protect - protectie pentru cabinele de dus

Transparenta si claritate permanenta

Luxclear Protect este o sticla transparenta, cu o acoperire pirolitica invizibila (pe o fata) special conceputa pentru cabine de dus. Pelicula permanenta a fost special dezvoltata pentru a proteja suprafata de sticla si a incetini drastic procesul de imbatranire atunci cand este in contact cu apa si detergentii, impiedicand murdaria sa adere pe suprafata sticlei. Spre deosebire de produsele aftermarket, stratul de acoperire Luxclear Protect se fixeaza si etanseaza permanent suprafata de sticla pentru a preveni aspectul cetos, neatragator.

Transparenta si claritate permanenta: datorita stratului de acoperire de pe suprafata de sticla, Luxclear Protect va ramane fara coroziune si pete vizibile pe suprafata de acoperire pe durata de viata a produsului, conform garantiei AGC de 10 ani.
Durabilitate sporita: aplicarea industriala a acoperirii on-line asigura durabilitatea tratamentului de sticla, facand facila depozitarea si manipularea. Luxclear Protect are o rezistenta chimica foarte buna (produs clasa A conform standardului EN 1096-2).

Prelucrare usoara: prelucrarea Luxclear Protect este la fel de usoara ca si prelucrarea unei sticle float transparente de aceeasi grosime. Poate fi securizata termic prin utilizarea unor parametri asemanatori.

Aspect neutru: acoperirea invizibila nu modifica proprietatile optice ale sticlei in ceea ce priveste transmisia, reflexia si culorile.

Siguranta in exploatare: prin securizare se asigura siguranta impotriva ranirii cu cioburi. Sticla securizata are rezistente mecanice superioare si in caz de spargere cioburile nu sunt taioase.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sticla Luxclear Protect pentru cabina de dus, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei AGC Flat Glass Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Sticla Luxclear Protect pentru cabina de dus
 
Sticla Luxclear Protect pentru cabina de dus

Luxclear Protect este o sticla transparenta, cu o acoperire pirolitica invizibila (pe o fata) special conceputa pentru cabine de dus. Pelicula permanenta a fost special dezvoltata pentru a proteja suprafata de sticla si a incetini drastic procesul de imbatranire atunci cand este in contact cu apa si detergentii, impiedicand murdaria sa adere pe suprafata sticlei. Sticla Luxclear Protect pentru cabina de dus este disponibila in mai multe dimensiuni: 600x321cm, 225x321 cm si 255x321 cm; cu grosimi de 6 sau 8 mm.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...