Noul website velux.ro a fost lansat!

Navigheaza usor de pe orice platforma: desktop, tableta sau mobil!

Cele mai bune produse trebuie insotite de cea mai buna promovare, iar noul site velux.ro recent lansat, a fost construit astfel incat sa ofere vizitatorilor o experienta unica si foarte dinamica. VELUX s-a evidentiat dintotdeauna ca si o companie inovatoare, iar cei 70 de ani de la inventarea ferestrei de mansarda VELUX au consacrat compania ca fiind un veritabil trend setter in domeniul materialelor de constructii.
Noul site:
  • beneficiaza de "responsive design", adica designul paginilor se adapteaza in functie de modul de vizionare (mai precis de rezolutia ecranului - desktop, tableta, telefon), oferind vizitatorilor o experienta excelenta de navigare pe oricare dintre acestea.
  • navigarea este simpla si intuitiva deoarece continutul este structurat pe categorii de produse si servicii. Site-ul are o imagine de ansamblu foarte clara si bine structurata, iar clientii pot gasi rapid produsele si serviciile de care au nevoie. Structura pe lung a paginilor, mai bogate in continut, a redus numarul de pagini si totodata usurinta in navigare.
  • paginile produselor au un design vizual de exceptie: produsele sunt prezentate in imagini mari, insotite si de detalii explicative dinamice - datorita aplicatiilor precum filmele de montaj, filmele care prezinta modul de functionare a produselor sau diferitelor animatii.
  • site-ul este axat pe continut, mai exact pe categoriile de produse: noua generatie de ferestre de mansarda, tunele solare, rulouri decorative si parasolare, dispozitive de comanda si control, produse inteligente din gama VELUX INTEGRA®.
  • ca de obicei, partenerii VELUX (distribuitorii, montatorii si arhitectii) beneficiaza de sectiuni dedicate unde sunt prezentate informatiile cheie pentru fiecare categorie in parte.
Desi site-ul are o infatisare complet noua, aplicatiile bine-cunoscute si utile pentru localizarea si contactare a montatorilor si distribuitorilor, calculatorul de lumina pentru tunel solar sunt prezente si pe noua platforma.

Va invitam asadar sa descoperiti si sa explorati noul velux.ro.

Produse mentionate in articol

GGL 306640 - Fereastra de mansarda Premium, pentru evacuarea fumului GLU 0051 - Fereastra de mansarda Standard, din poliuretan, cu operare de sus GZL 1051 - Fereastra de mansarda Standard, din lemn, cu operare de sus GGU 008230 - Fereastra de mansarda VELUX premium pentru Case Pasive
 
Ferestre de mansarda VELUX
31 produse

VELUX produce ferestre de mansarda de calitate superioara de mai bine de 75 de ani. Caracteristicile produselor va ajuta sa va bucurati de multa lumina naturala, aer proaspat si privelisti minunate. VELUX ofera si solutii automatizate. Incepand din anul 2018, ferestrele VELUX au facut pasul in era digitala. Kitul de control climatic VELUX Active este unicul produs de pe piata care opereaza automat ferestrele si rulourile VELUX INTEGRA®, pe baza unor senzori de temperatura, umiditate si dioxid de carbon. In plus, kitul vine cu o aplicatie pentru telefoane inteligente care iti permite sa vezi si sa controlezi permanent statusul climatului interior din mansarda ta.

31 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
MHL - Rulou exterior parasolar pentru ferestrele de mansarda VELUX SHL - Roleta exterioara pentru ferestrele de mansarda VELUX SSS - Roleta exterioara solara economica VELUX RHZ - Rulou pentru diminuarea luminii pentru ferestrele de mansarda VELUX
 
Rulouri decorative si parasolare VELUX
14 produse

Accesorizati fereastra VELUX cu rulourile VELUX pentru controlul luminii si al caldurii si cu o plasa impotriva insectelor. Noua colectie de culori si modele, cu materiale opace sau transparente este acum la dispozitia ta. Alege dintre rulourile exterioare parasolare si din gama de rulouri interioare - cu actionare manuala, electrica sau cu motor solar. Beneficii: control al caldurii, control al luminii, filtrare a luminii, protectie impotriva insectelor.

14 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
TWF / TWR - Tunel solar pentru acoperis inclinat
 
TWF / TWR - Tunel solar pentru acoperis inclinat

Cu tunelurile solare VELUX pentru acoperis inclinat, este posibila aducerea luminii naturale chiar si in cele mai intunecate zone ale casei tale: holuri, bai, dressinguri, camere fara pereti exteriori. Profilul exterior din acoperis este similar cu cel al unei ferestre de mansarda, avand integrata rama de etansare din poliuretan. Se pot comanda atat pentru invelitori plate, cat si ondulate. Tunelul rigid, TWR, poate avea o lungime a tubului de pana la 6 m, cu ajutorul extensiilor. Tunelul solar cu tub flexibil, TWF, se poate monta in cazul unei distante de maxim 1,5 m intre acoperis si tavan. Modulul exterior are geam intarit de 4 mm, tratat pentru auto-curatare. Tunelurile se pot accesoriza cu kitul de lumina, astfel incat devin sursa de lumina si la lasarea noptii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ferestre pentru acoperis terasa CVP si CFP
 
CVP/CFP - Ferestre pentru acoperis terasa

Model CVP VELUX INTEGRA® - Fereastra pentru acoperis terasa VELUX INTEGRA®, model CVP, se actioneaza cu ajutorul tabletei de control cu ecran tactil. Fereastra poate fi programata pentru deschidere regulata, asigurand o ventilare automata si aer proaspat. Se deschide pana la maxim 15 cm pentru aerisire. Toc si cercevea din PVC alb. Geamul exterior este protejat de o cupola din material plastic transparent foarte rezistent. Model CVP cu operare manuala - Fereastra pentru acoperis terasa cu actionare manuala, model CVP, se deschide 20 cm prin operarea manuala a unei tije telescopice si ofera posibilitatea ventilarii naturale a spatiilor interioare. Model Fix CFP - Fereastra fixa pentru acoperis terasa, model CFP, nu poate fi deschisa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de umbrire pentru interior
Sistem de umbrire pentru interior
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Tunel de lumina
Tunel de lumina
Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...