proidea.ro catalog online de informatii produse

Cumparati direct rulouri pentru ferestrele de mansarda VELUX


2012. iulie 13.

Un nou magazin online - mai rapid, mai usor

Din dorinta de a se alinia trendului constant si ascendent in ceea ce priveste segmentul cumparaturilor online, compania VELUX vine in intampinarea posesorilor de ferestre de mansarda VELUX (care opteaza pentru confortul si usurinta cumparaturilor) si anunta lansarea unui nou magazin online pentru rulouri si accesorii potrivite ferestrelor de mansarda VELUX.

Fata de platforma initiala a magazinului lansata in anul 2009, acum, dupa 3 ani de functionare, noul website www.veluxshop.ro aduce o interfata mult mai atractiva si mai simplu de utilizat.

Produsele sunt structurate si prezentate astfel incat alegerea ruloului dorit sa fie cat mai usoara. Procedura de comanda este de asemenea simpla si usor de urmarit, iar livrarea si plata produselor se face prin intermediul unui curier rapid.

Toata gama de accesorii este accesibila online!

Rulouri opace, decorative, plisate, jaluzele, rulouri exterioare parasolare sau rolete exterioare, plase impotriva insectelor si dispozitive de actionare potrivite tipului si dimensiunilor ferestrelor VELUX, toate acestea pot fi livrate rapid, gata pentru a fi montate in mansardele clientilor.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500152 Brasov, Brasov, str.Turnului nr.5 Coresi Business Park, cladirea T42, modul A3
Telefon: +40 26 840 2740
Fax: +40 26 842 5757
E-mail:
Web: www.velux.ro
Web: www.veluxshop.ro
Departamentul de Relatii Clienti
  +40 26 840 2740
   
   
   
   
Grupul VELUX a revolutionat conceptul de fereastra de mansarda. Astazi sunt cunoscuti pentru abilitatea de a dezvolta produse de inalta calitate care stabilesc standardele industriei. 75 de ani de dezvoltare de produs au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata, care genereaza in permanenta noi si mai bune modalitati de indeplinire a viziunii actuale cu privire la locuirea sustenabila. Grupul VELUX comercializeaza in Romania cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare si dispozitive de comanda si control.
Denumiri marca: VELUX
Stire
Mansarda racoroasa cu ajutorul parasolarului si al roletelor exterioare VELUX
2018.08.21    
Cum iti protejezi eficient mansarda impotriva caldurii si a insectelor cu accesorii VELUX
2017.07.17    
Cuvinte cheie:  velux  rulouri  ferestre  mansarda  directa  Cumparare  usor  Cumpara?i  Cumparati