proidea.ro catalog online de informatii produse

Cum iti protejezi eficient mansarda impotriva caldurii si a insectelor cu accesorii VELUX


2017. iulie 17.

Rulou parasolar exterior, rulou opac, plasa pentru tantari sau roleta exterioara. Tu ce alegi?

Pentru un climat interior cat mai placut, VELUX Romania le recomanda celor care locuiesc la mansarda o serie completa de accesorii care fac diferenta in zilele cu temperaturi crescute. Asa ca, daca iti doresti sa scazi temperatura la interior, sa controlezi cantitatea de lumina care intra pe parcursul zilei in mansarda sau sa scapi de insectele nedorite apeleaza la solutiile VELUX.

Ruloul parasolar si roleta exterioara mentine incaperea racoroasa si te protejeaza eficient impotriva caldurii
Ruloul parasolar exterior VELUX, fabricat din plasa transparenta, te protejeaza de caldura care se acumuleaza pe parcursul unei zile toride, pentru ca poate impiedica o mare parte a razelor de soare sa patrunda in interior. Un rulou parasolar exterior reduce temperatura dintr-o incapere cu pana la 5 grade C. In plus, materialul din care este fabricat nu obstructioneaza aportul de lumina naturala, iar tu te poti bucura de privelistea imprejurimilor. In acelasi timp, roleta exterioara, care nu este vizibila din interior cand nu este folosita, iti asigura protectie totala: oferindu-ti un control optim al climatului interior prin reducerea caldurii cu pana la 94%, imbunatatirea izolatiei termice, diminuarea zgomotului si protectia impotriva intrarilor prin efractie.
 
 
 
Rulouri opace pentru odihna si somn
Daca vrei sa diminuezi lumina din mansarda ta, atunci alege un rulou opac, care are efect de intunecare si este disponibil in 24 de culori si modele diferite, fiind potrivit pentru orice amenajare. Rulourile opace de la VELUX sunt realizate din materialul certificat Oeko-Tex, care atesta garantia unui produs fara substante chimice nocive. In plus, sinele laterale din aluminiu sunt negre pe interior pentru a elimina orice reflexie a luminii.

Plasa impotriva insectelor te protejeaza in timp ce aerisesti
Vremea calda aduce cu sine si musafirii nepoftiti, insectele. Pentru a te putea bucura de aerul proaspat, monteaza pe conturul finisajului interior plasa VELUX impotriva insectelor. Cand nu este folosita, aceasta se ruleaza integral in caseta superioara din aluminiu.
Cum se intretin si se monteaza accesoriile VELUX?
Pentru a mentine ruloul interior ca nou, sterge praful regulat sau aspira-l cu o perie atasata aspiratorului. Eventualele pete le poti curata cu o carpa moale sau cu un burete umezit in apa calduta, in niciun caz prin frecare pentru ca astfel materialul se poate deteriora. Montarea unui rulou interior VELUX nu are nevoie de un specialist. Orice fereastra, fie ca face parte din noua generatie sau dintr-una precedenta, are deja premontate dispozitive laterale de prindere a ruloului care asigura potrivirea perfecta si montarea usoara a ruloului, in doar cateva minute, prin sistemul patentat VELUX Pick&Click!®. Toate rulourile decorative si parasolare sunt fabricate din materiale de cea mai inalta calitate, sunt rezistente la uzura si beneficiaza de o garantie de trei ani.

Rulourile decorative si parasolarele VELUX sunt disponibile la distribuitorii din toata tara si pe: www.veluxshop.ro, unde livrarea este gratuita.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre rulourile decorative si parasolare VELUX, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500152 Brasov, Brasov, str.Turnului nr.5 Coresi Business Park, cladirea T42, modul A3
Telefon: +40 26 840 2740
Fax: +40 26 842 5757
E-mail:
Web: www.velux.ro
Web: www.veluxshop.ro
Departamentul de Relatii Clienti
  +40 26 840 2740
   
   
   
   
Grupul VELUX a revolutionat conceptul de fereastra de mansarda. Astazi sunt cunoscuti pentru abilitatea de a dezvolta produse de inalta calitate care stabilesc standardele industriei. 75 de ani de dezvoltare de produs au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata, care genereaza in permanenta noi si mai bune modalitati de indeplinire a viziunii actuale cu privire la locuirea sustenabila. Grupul VELUX comercializeaza in Romania cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare si dispozitive de comanda si control.
Denumiri marca: VELUX
Stire
Mansarda racoroasa cu ajutorul parasolarului si al roletelor exterioare VELUX
2018.08.21    
Cumparati direct rulouri pentru ferestrele de mansarda VELUX
2012.07.13    
Cuvinte cheie:  velux  romania  fereastra  ferestre  mansarda  mansarde  protectie  protejare  caldura  lumina  insecta  insecte  accesoriu  accesorii  rulou  rulouri  exterior  exterioare  interior  interioare  parasolar  parasolare  roleta  rolete  opac  opace  translucid  translucide  plasa  plase  impotriva  insecta  insectelor  intretinere  intretinerea  montare  montaj