Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei SSI Schaefer Srl

SSI Schaefer - Solutii pentru depozite si logistica

Competenta la fata locului si pe plan global
Datorita celor 53 de societati din intreaga lume si a reprezentantelor pe patru continente, drumul spre realizarea proiectelor dumneavoastra din strainatate, sau chiar a celor globale, este scurt.

SSI Schaefer in Romania din 2000
SSI Schaefer este lider de piata la nivel mondial in domeniul sistemelor logistice complexe. Ca si antreprenor general, SSI Schaefer a realizat peste 250 de proiecte logistice in toata lumea. Oferta SSI Schaefer cuprinde planificare, consultanta, construirea depozitului si a instalatiilor, acordare de service. SSI Schaefer SRL Romania are peste 50 de angajati si are sediul in Timisoara.

Solutii generale pentru depozite si logistica
Software-ul de inalta performanta folosit la simulari confera planului de la bun inceput un grad ridicat de siguranta.
Datorita simularii fluxului de materiale si a strategiilor de comisionare este optimizata desfasurarea actiunilor din depozit, si se asigura o buna functionalitate, eficienta si profitabilitate.

Eficienta si ideile inovatoare SSI Schaefer
SSI Schaefer Noell se numara printre principalii furnizori de sisteme logistice complexe pe plan global. Intreprinderea a realizat ca si antreprenor general deja mai mult de 250 de sisteme logistice in intreaga lume. Spectrul de realizari al firmei SSI Schaefer Noell se intinde de la planificarea sistemului si consultanta, pana la implementarea unei instalatii la cheie si a unui After-Sales-Service efectuat la comanda.

SSI Schaefer Noell, avand sediul central la Giebelstadt, are in momentul de fata mai mult de 300 de angajati in domeniul de inginerie tehnica. La acest numar se adauga angajatii din departamentul de asamblare si montare al grupului SSI Schaefer.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele SSI Schaefer, sau aveti nevoie de oferta de pret ori alte informatii luati legatura cu persoana de contact a firmei SSI Schaefer Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Containere de transport si depozitare semi-deschise in fata Containere stivuibile pentru transport Containere de tip raft Euro-Containere
 
Depozitare si Containere de transport SSI Schaefer
6 produse

Gama extinsa de containere pentru depozitare, preluare marfa si transport de la SSI Schaefer include peste 2000 de tipuri diferite, modele si marimi.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem pentru mezanin / platforma
 
Sistem pentru mezanin / platforma

Prin utilizarea sistemelor de mezanine si platforme pentru depozitare, spatiul este practic dublat. Cu sistemele de depozitare versatile de la SSI Schaefer este posibila, simultan, manevrarea si depozitarea produselor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de rafturi cu brat in consola KR3000 Sisteme de rafturi cu brat in consola KRE Sisteme de rafturi cu brat in consola KRS
 
Sisteme de rafturi cu brat in consola
3 produse

Solutia ideala pentru depozitarea produselor de dimensiuni mari sunt sistemele de rafturi cu brat in consola.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de raft modular R 3000 Sistem de raft modular R 4000
 
Sisteme de rafturi modulare SSI Schaefer
2 produse

SSI Schaefer ofera sisteme de rafturi complete, flexibile, modulare de cea mai inalta calitate pentru diverse aplicatii.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de rafturi lungi
 
Sisteme de rafturi lungi

Depozitarea si aprovizionarea sunt in permanenta solicitate de o mare varietate de produse disponibile. Sistemele de rafturi lungi de la SSI Schaefer sunt perfecte pentru optimizarea cerintelor depozitarii individuale si vor da capacitatea maxima de depozitare cu spatiul minim.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de rafturi pentru paleti PR350 Sisteme de rafturi pentru paleti PR600
 
Sisteme de rafturi pentru paleti
2 produse

Ultimele sisteme de rafturi pentru paleti sunt proiectrate pentru a fi compatibile cu dimensiunile Euro si ale paletilor industriali.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Cutie, caseta, accesoriu tehnologic de stocare
Cutie, caseta, accesoriu tehnologic de stocare
Raft pentru paleti
Raft pentru paleti
Sistem de rafturi
Sistem de rafturi
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...