proidea.ro catalog online de informatii produse

Schneider Electric Romania prezinta Ghidul electricianului 2018


2018. septembrie 11.

Cele mai noi informatii si acces facil la distribuitorii oficiali

In calitate de partener Schneider Electric, veti primi cele mai noi informatii despre produsele Schneider Electric, veti avea acces facil la distribuitorii oficiali Schneider Electric Romania, iar specialistii va stau la dispozitie pentru suport si consiliere.
In plus, sesiunile tehnice periodice va dau ocazia sa va intalniti cu profesionisti din domeniu si sa discutati subiecte de interes comun.
Deoarece ne dorim sa va oferim ajutor in relatia cu clientii, impreuna cu Asociatia Romana a Electricienilor, am inclus in editia 2018 a acestui ghid extrase din prevederile legale in vigoare, prezente in Normativul pentru proiectarea, executia si exploatarea instalatiilor aferente cladirilor, indicativ I7-2011.Pentru a descarca Ghidul electricianului editia 2018, faceti clic pe poza de mai sus!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ghidul electricianului editia 2018, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei Schneider Electric Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4, Cladirea Green Court - A, et.2
Telefon: +40 21 203 0606
Fax: +40 21 232 1598
E-mail:
Web: www.se.com/ro
Centrul Suport Clienti
  +40 21 203 0606
   
   
   
Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, ofera solutii integrate de a face energia sigura, fiabila, eficienta si productiva pentru pietele de energie si infrastructura, industrie, centre de date si retele, cladiri industriale si locuinte. Firma se caracterizeaza print-un portofoliu integrat si echilibrat de activitati: Distributie electrica de tensiune medie si joasa; automatizari si control industrial; automatizarea si securitatea cladirilor; sisteme de instalatii si control pentru locuinte; monitorizarea si controlul energiei; servicii de alimentare pentru consumatorii vitali si sisteme de racire.
Denumiri marca: Schneider Electric
Cuvinte cheie:  schneider  electric  romania  ghid  ghidul  brosura  electricianului  electric  electrician  2018