proidea.ro catalog online de informatii produse

Noua brosura de prezentare a Platformei EcoStruxure - Succesul economiei digitale


2018. mai 02.

O arhitectura EcoStruxure, pentru patru piete finale, cu sase domenii de expertiza

Tehnologiile Schneider Electric asigura continuitatea vietii - Life Is On, oriunde, pentru oricine, in orice moment. Schneider face ca viata sa fie sigura, de incredere, eficienta, sustenabila si conectata.
Pentru a rasfoi catalogul Succesul economiei digitale, faceti clic pe poza de mai sus!

Arhitectura EcoStruxure™ si platforma cu tehnologie interoperabila aduc laolalta energia, automatizarea si software-ul. Aceasta ofera valoare sporita in termeni de securitate, fiabilitate, eficienta, sustenabilitate si conectivitate. La randul sau, aceasta crestere deschide lumea digitala pentru utilizatori din piete cheie, permitandu-le sa fie competitivi in actuala economie Internet of Things (IoT).

EcoStruxure este implementata in patru piete finale:
  • EcoStruxure pentru centre de date
  • EcoStruxure pentru cladiri
  • EcoStruxure pentru industrie
  • EcoStruxure pentru retele electrice.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre platforma EcoStruxure, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei Schneider Electric Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4, Cladirea Green Court - A, et.2
Telefon: +40 21 203 0606
Fax: +40 21 232 1598
E-mail:
Web: www.se.com/ro
   
   
   
   
   
Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, ofera solutii integrate de a face energia sigura, fiabila, eficienta si productiva pentru pietele de energie si infrastructura, industrie, centre de date si retele, cladiri industriale si locuinte. Firma se caracterizeaza print-un portofoliu integrat si echilibrat de activitati: Distributie electrica de tensiune medie si joasa; automatizari si control industrial; automatizarea si securitatea cladirilor; sisteme de instalatii si control pentru locuinte; monitorizarea si controlul energiei; servicii de alimentare pentru consumatorii vitali si sisteme de racire.
Denumiri marca: Schneider Electric
Stire
Schneider Electric prezent la Innovation Summit Paris 2018
2018.04.19    
Cuvinte cheie:  schneider  electric  brosura  prezentare  platforma  platformei  ecostruxure  ecostructure  eco  struxure