REHAU a lansat site-ul Codul bunelor ferestre

Ghidul celor care vor sa stie ce trebuie sa astepte de la o fereastra

REHAU doreste sa vina in intampinarea celor care isi schimba ferestrele din profile PVC cu informatiile necesare privind buna functionare a acestora. Astfel, vizitatorii vor invata ce inseamna o fereastra de calitate, care sunt componentele acesteia si ce etape trebuie parcurse pentru a o obtine.

Site-ul este structurat in doua sectiuni principale, "Realizarea unei ferestre" si "Montajul unei ferestre". In prima parte sunt prezentate principalele operatiuni executate in fabrica, de realizarea corecta a acestora depinzand utilizarea in bune conditii si estetica tamplariei. Operatiunile sunt explicate si le este descrisa importanta pentru functionarea ulterioara a ferestrelor si usilor, iar, pentru o cat mai buna intelegere, REHAU pune la dispozitia vizitatorilor filmul "Cum se realizeaza corect o fereastra".

A doua sectiune a site-ului www.codulbunelorferestrerehau.ro este dedicata montajului unei ferestre cu profile PVC, precum si recomandarilor REHAU privind operatiunile necesare si elementele constructive de luat in considerare. In filmul "Cum se monteaza corect o fereastra", sunt prezentate cateva cazuri de montaj si sunt ilustrate aspecte tehnice esentiale pentru buna functionare a ferestrei.
Galerie
REHAU a lansat www.codulbunelorferestrerehau.ro" border=0>
Parcurgerea capitolelor site-ului si vizionarea filmelor oferite de REHAU vor ajuta persoanele interesate sa-si faca o opinie corecta despre cum pot avea ferestre din PVC de calitate, despre ce anume trebuie sa ceara de la montator si despre cum pot sa-si protejeze investitia.
REHAU pune la dispozitia clientilor sai un formular de verificare care poate fi downloadat si poate fi utilizat pentru urmarirea efectiva a etapelor si a elementelor utilizate la montajul ferestrei.

De asemenea, le ofera posibilitatea de a castiga un set nou de ferestre prin inscrierea la tombola de pe site. Pentru mai multe informatii despre proiectul "Codul bunelor ferestre", REHAU sta la dispozitia celor interesati la adresa office@codulbunelorferestrerehau.ro.

Produse mentionate in articol

Profil pentru ferestre GENEO® Profil pentru ferestre Brillant-Design Profil pentru ferestre si usi SYNEGO Profil pentru ferestre Euro Design 70
 
REHAU - Sisteme pentru ferestre si fatade
5 produse

In domeniul constructiei ferestrelor si fatadelor REHAU furnizeaza intreprinderilor specializate programe si servicii adecvate pietei. Oferta cuprinde tehnica, design, marketing si service. Toate sistemele pentru profile au o baza comuna pentru ca beneficiarii firmei REHAU sa obtina productivitate maxima. Pierderile de energie se pot reduce cu ajutorul sistemelor de ferestre si fatade cu mare capacitate termoizolanta prin optimizarea invelisului cladirii sub aspect tehnic si economic cu solutii de la REHAU.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Fereastra si usa din PVC, profil din PVC
Fereastra si usa din PVC, profil din PVC
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...