Noul site knauf.com

Noul site knauf.com

Caracteristici de incredere pe care va puteti baza

Echipa Knauf Insulation va prezinta urmatorul pas in evolutia sa:

Ramanand fideli spiritului nostru antreprenorial, ne imbarcam intr-o calatorie fascinanta pentru a consolida expertiza noastra sub un singur acoperis. Prin intermediul platformei knauf.com, veti avea acces la toate diviziile noastre recunoscute, facilitand astfel accesul la solutiile noastre de top din industrie. In plus, veti gasi toate resursele necesare pentru a va atinge obiectivele de afaceri, reunite intr-un singur loc.

Noul site knauf.com
Noul site knauf.com

Increderea este fundamentul a tot ceea ce facem la Knauf si suntem dedicati sa oferim un serviciu exceptional, incredere si transparenta clientilor nostri valorosi. Pentru a consolida si mai mult angajamentul nostru fata de industrie, am decis sa aducem impreuna expertiza si diviziile noastre sub acelasi acoperis. In timp ce vom pastra operatiunile noastre independente in pietele noastre respective, suntem entuziasmati sa unificam cunostintele noastre pe o platforma web globala.

Noul site knauf.com
Noul site knauf.com

Transformam digital Knauf la nivel global

In eforturile noastre de a digitaliza industria constructiilor si de a oferi cel mai bun serviciu clientilor nostri, am investit semnificativ intr-o cercetare extensiva pentru a ne asigura ca alegem cea mai buna tehnologie digitala pentru realizarea unui site global knauf.com. Aceste instrumente masurabile vor fi implementate la nivel mondial, oferind clientilor si partenerilor acces centralizat la solutii de top pentru a indeplini cerintele din afaceri.

Ne propunem sa transformam digital modul in care clientii nostri interactioneaza cu Knauf, oferindu-le mai mult timp si resurse pentru a se concentra asupra obiectivelor strategice de afaceri si pentru a promova o incredere si o colaborare mai puternica intre noi. Angajamentul nostru fata de solutiile de inalta performanta ramane ferm, in timp ce ne straduim sa imbunatatim eficienta pentru succes reciproc.

Caracteristici cheie si avantaje

Portofoliu global de produse: Site-ul va include o locatie centrala unde puteti accesa intreaga gama de produse Knauf, indiferent de divizie, marca sau categorie. Veti avea capacitatea de a filtra produsele in functie de criteriile dvs. specifice, facilitand gasirea produselor potrivite pentru proiectele dvs. Acest lucru va aduce economii semnificative de timp si costuri. 

Toate documentele la un loc: Site-ul va gazdui un centru comun de documente in care puteti gasi si descarca brosuri si informatii legate de produse. Cu o functionalitate imbunatatita pentru utilizator, veti putea cauta si filtra in functie de limba, tipuri specifice de documente si categorii de produse.

Noul site knauf.com
Noul site knauf.com

La ce sa va asteptati in continuare

In lunile urmatoare, site-ul knauf.com va continua sa fie dezvoltat din punct de vedere estetic pentru a crea o experienta de brand unitara, asigurand o experienta superioara si armonioasa pentru clientii nostri. Site-ul a fost conceput pentru a permite masurarea, dezvoltarea si implementarea continua a unor noi instrumente digitale relevante pentru industria noastra. Ne angajam sa oferim cea mai buna experienta utilizatorilor si sa ne asiguram ca site-ul evolueaza in concordanta cu nevoile de schimbare ale clientilor nostri.

Va multumim pentru sustinere si asteptam cu nerabdare sa va dezvaluim noile functionalitati si caracteristici de pe knauf.com!

Produse mentionate in articol
Lamele de plafon din vata minerala bazaltica CLT C1 Thermal Placa rigida de vata bazaltica pentru izolarea acoperisurilor tip terasa SmartRoof Top Placi termoizolante pentru podele si poduri circulabile neincalzite DF Placa rigida de vata bazaltica pentru izolarea acoperisurilor tip terasa SmartRoof Norm
 
Vata minerala bazaltica Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®
17 produse

Materia prima pentru fabricarea vatei minerale bazaltice este roca numita bazalt. Produsele din fibra bazaltica sunt fabricate sub forma de placi sau lamele. Sunt materiale mai dure, unul din avantajele lor fiind pastrarea pe termen lung a excelentelor proprietati mecanice. Produsele Knauf Insulation fabricate din vata minerala bazaltica sunt rezistente la foc (Clasa A1, cea mai buna protectie la foc), bune izolatoare termice si acustice, si isi pastreaza stabilitatea dimensionala in caz de presiune excesiva. Portofoliu de vata bazaltica poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri tip terasa, pardoseli, pereti exteriori - termosistem, acoperisuri inclinate, pereti exteriori - fatada ventilata, pereti de compartimentare, fadade cu izolare interioara, dar si pentru aplicatii tehnice (categorie izolatii tehnice).

17 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Vata minerala de sticla MPN Plus 037 Placa din vata minerala de sticla Mineral Plus Ext 035 Rola din vata minerala de sticla Unifit 032 Rola din vata minerala de sticla Unifit 035
 
Vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologie ECOSE®
9 produse

Materia prima pentru fabricarea vatei de sticla sunt deseurile din sticla. Gama de produse Knauf Insulation din fibre de vata minerala de sticla este sub forma de rulouri si placi. Produsele din vata minerala de sticla se comprima usor. Avantajul este ca se pot pune cantitati mari in pachete mici, ceea ce inlesneste transportul. Produsele comprimate isi pastreaza proprietatile si revin la grosimea lor initiala dupa despachetare. Compania Knauf Insulation, foloseste la fabricarea produselor izolante din vata mineral de sticla, un liant natural, fara formaldehida, realizat din materiale organice regenerabile, in locul produselor chimice bazate pe petrol. Datorita tehnologiei ECOSE®, toate produsele, fabricate din vata minerala de sticla au o culoare maro specifica, obtinuta natural fara vopsea sau coloranti artificiali. Portofoliu de vata de sticla poate fi folosit pentru diverse tipuri de aplicatii: acoperisuri inclinate, fatada ventilata, pereti de compartimentare, plafoane si intradosuri, vata vrac (SUPAFIL) si vata de sticla pentru aplicatii multiple.

9 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Izolatie tehnica HTB Izolatie tehnica HTB AluR Izolatie tehnica LMF AluR Izolatie tehnica PS 600 si KPS 041 Alur
 
Izolatii tehnice Knauf Insulation
6 produse

Izolatia tehnica Knauf Insulation este menita pentru izolarea termica, fonica si la foc a suprafetelor plate si curbate a conductelor, sistemelor de incalzire si aer conditionat, recipientelor etc. Cartonul ondulat actioneaza ca un strat protector de izolatie.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placi compozite monostrat Heraklith A2-C Placi compozite incombustibile Tektalan A2-037/2
 
Placi din fibre de lemn Knauf Insulation
2 produse

Placi compozite monostrat si triplustrat pentru plafoane si intradosuri Heraklith.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de acoperisuri verzi Urbanscape
 
Sisteme de acoperisuri verzi Urbanscape

Acoperisul verde Urbanscape este un sistem complet, cu greutate redusa, format dintr-o membrana anti-radacina, un sistem de drenaj cu sau fara tampon, un substrat unic patentat de vata minerala bazaltica si stratul de vegetatie. Sistemul de acoperis verde Urbanscape poate fi montat pe orice tip de acoperis: pe suport de beton sau tabla cutata, pe terase inverse (ranversate) sau orice alt tip de materiale utilizate la acoperisuri. Elementele acoperisului verde sunt aceleasi in toate cazurile, difera doar necesarul de izolatie termica si pozitia membranei hidroizolante

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Placa termoizolanta pentru fatade de contact FKD-S Thermal Placa termoizolanta pentru fatade de contact FKD-N Thermal Placa termoizolanta pentru fatade de contact FKD-N Thermal 2 Lamela termoizolanta fatade de contact FKL Thermal
 
Termosistem Knauf Insulation Thermal
4 produse

Produsele Knauf Insulation fabricate din vata bazaltica sub forma de placi sunt rezistente la foc si isi pastreaza stabilitatea dimensionala in caz de presiune excesiva. Vata minerala bazaltica destinata fatadelor exterioare (din componenta termosistemului), se regaseste in noua gama Thermal cu performante termice imbunatatite, λ fiind intre 0.034 si 0.036 W/mK.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Membrana impermeabila la exterior si permeabila din interior catre exterior Homeseal LDS 0.02 Membrana permeabila Homeseal LDS 0.02UV FixPlus Bariera de vapori la interior, cu strat de aluminiu pentru controlul vaporilor Homeseal LDS 200 Bariera de vapori activa la interior, pentru eliminarea controlata a vaporilor de apa Homeseal LDS 5
 
Membrane de difuzie si bariere de vapori Knauf Insulation
6 produse

Membrane de vapori la interior, pentru controlul vaporilor, membrane impermeabile la exterior, membrane de difuzie si bariere de vapori Knauf Insulation.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placi din fibre minerale Venti Pro pentru fatade ventilate
 
Placi din fibre minerale Venti Pro pentru fatade ventilate

Material izolator fabricat din fibre minerale lipite cu rasina. Produsul este hidrofobizat pe intreaga suprafata a placii, ecologic, igienic, sigur si resitent la daunatori. Este destinat sistemelor de fatade ventilate, inclusiv a celor metalice. Venti Pro este destinat izolarii termice, acustice si pentru protectia la incendiu a cladirilor a caror izolatie nu este supusa la compresiune. Placile pot fi aplicate atat la interior, cat si la exterior.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Adeziv etansant Homeseal LDS SOLIMUR 310
 
Adeziv etansant Homeseal LDS Solimur 310

Adeziv durabil, elastic, inodor, fara solventi, practic si usor de manevrat, ambalat intr-un tub de 310 ml. Este folosit pentru lipirea etansa a marginilor si a imbinarilor dintre toate membranele Homeseal LDS cu pereti, podele si tavane.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Adeziv pentru hidroizolatii
Adeziv pentru hidroizolatii
Folie izolatoare, bariera de vapori, strat de difuzie vapori
Folie izolatoare, bariera de vapori, strat de difuzie vapori
Material izolator pentru acoperis verde
Material izolator pentru acoperis verde
Izolatie acustica
Izolatie acustica
Izolatie tehnica, invelis de protectie
Izolatie tehnica, invelis de protectie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...