Noua brosura Knauf Insulation Instructiuni tehnice pentru fatade de contact

Aplicarea placilor de izolare a fatadei, pe sisteme de fatade de contact

Baza unei montari corecte a sistemelor de izolare pentru fatade in practica este buna cunoastere a industriei de constructii, in special a cerintelor specifice din acest domeniu. Una dintre etapele cheie de implementare este montarea materialelor termoizolante care stau la baza straturilor decorative de protectie si a caror montare corecta este esentiala pentru performanta maxima a intregului sistem de izolare a fatadei.

Executia corecta a sistemelor de izolare termica a fatadelor de contact este definita de Ghidul QETICS 2017 - Sisteme Termoizolante Compozite de Fatada ETICS, disponibil pe site-ul www.qetics.ro, C 107/0-02 Normativ pentru proiectarea si executarea lucrarilor de izolatii termice la cladiri si GP123-2013 Ghid privind proiectarea si executarea lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor de locuinte, disponibile pe site-ul www.mdrap.ro si despre care sunt necesare cunostinte de fond, inainte de a fi montate.

Pe langa ghidurile si solutiile furnizate in aceste brosuri care stau la baza fiecarei planificari si executii a sistemului de termoizolatie a fatadelor, este necesar sa se tina cont de specificul fiecarui caz in parte. Instructiunile din brosura arata modul de fixare a materialelor de izolare termica din vata minerala bazaltica, Knauf Insulation, pentru fatadele de contact.

Brosura Knauf Insulation Instructiuni tehnice pentru fatade de contact se gaseste aici.

Produse mentionate in articol
Placa din vata minerala bazaltica, cu tehnologie ECOSE®, pentru fatade ventilate NaturBoard VENTI PLUS
 
Placa din vata minerala bazaltica, cu tehnologie ECOSE®, pentru fatade ventilate NaturBoard VENTI PLUS

NaturBoard VENTI PLUS este o placa de vata minerala bazaltica cu tehnologie ECOSE®, stabila ca volum ce se incadreaza in categoria produselor semi-grele. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat in masa, durabil si neutru din punct de vedere chimic. Reactie la foc: material incombustibil, clasificat Euroclasa A1 conform EN 13501•1. Izolare acustica: excelent izolator acustic datorita structurii fibroase si dense. Utilizare recomandata: fatade ventilate. Coeficientul de conductivitate termica este λD=0,035 W/mK.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa termoizolanta pentru fatade de contact FKD-S Thermal Placa termoizolanta pentru fatade de contact FKD-N Thermal Placa termoizolanta pentru fatade de contact FKD-N Thermal 2 Lamela termoizolanta fatade de contact FKL Thermal
 
Termosistem Knauf Insulation Thermal
4 produse

Produsele Knauf Insulation fabricate din vata bazaltica sub forma de placi sunt rezistente la foc si isi pastreaza stabilitatea dimensionala in caz de presiune excesiva. Vata minerala bazaltica destinata fatadelor exterioare (din componenta termosistemului), se regaseste in noua gama Thermal cu performante termice imbunatatite, λ fiind intre 0.034 si 0.036 W/mK.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Izolatie din vata minerala bazaltica
Izolatie din vata minerala bazaltica
Sistem de termoizolatie
Sistem de termoizolatie
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Termoizolatie, izolatie fonica
Termoizolatie, izolatie fonica
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...